20 Eerste keren in 2020!

Het klinkt misschien een beetje gek – 20 eerste keren in 2020. Maar bij Liesbet zag ik een heel leuk lijstje voorbijkomen over 20 dingen die zij voor de eerste keer gedaan had in het jaar 2020. Deze 20 eerste keren kunnen grote dingen zijn zoals het kopen van een huis tot kleine dingen zoals het beginnen van een nieuwe hobby. Alles kan!

 • In 2020 heb ik echt zelf iets gehaakt zoals een aardbei en een donut! Jaren geleden heb ik ook wel eens wat proberen te haken, maar dat waren gewoon wat losse stokjes. Wel heb ik nog wat hulp gehad van mijn schoonmoeder!
 • Een Animal Crossing game gespeeld. Animal Crossing: New Horizons was natuurlijk dรฉ hype van 2020 tijdens de lockdown! Na de zomer heb ik de game wel wat links laten liggen, maar tegenwoordig pak ik de game iedere dag wel weer even op. Ik wil mijn favoriete villagers proberen te krijgen en heel mijn eiland spik en span maken!
Mijn eigen gehaakte donut – Animal Crossing
 • Een luisterboek geluisterd. Ik kon me meestal nooit concentreren op het luisteren van luisterboeken. Ik vond het gewoonweg een beetje slaapverwekkend. Maar tijdens het schilderen van de hobbykamer, heb ik naar They Both Die at the End geluisterd. En ik moet zeggen – ik vond het best ontspannend werken!
 • Een Podcast geluisterd. Ook daar was ik voorheen geen fan van. Maar tegenwoordig vind ik het heerlijk om tijdens het bewerken van foto’s of tijdens het eten koken naar een Podcast te luisteren.
 • American Pancakes gemaakt. Ik ben heus geen keukenprinses – ik heb er zelf een beetje een hekel aan om in de keuken te staan. Maar op een dag hadden we volgens mij geen brood meer in huis, dus maakte ik wat American Pancakes!
 • Mijn haar paars geverfd. Onder het mom van – altijd al een keer willen proberen en ik kom nu toch de deur niet uit door het virus. Ik vond het wel verrassend leuk staan! Het enige nadeel is de uitgroei, anders was ik misschien wel als paars-harige door het leven gegaan ๐Ÿ˜‰
 • Mezelf als Animรฉ character gezien. Ik heb geen idee hoe we erop kwamen, maar er was een site waar je jezelf als Animรฉ character kon omtoveren door middel van het uploaden van een foto. Heel grappig en ik zie mezelf er ook wel in, afgezien van die twee verschillende kleuren ogen dan, haha!
Mijn pas geverfde haartjes – Mezelf als Animรฉ character
 • Een Superdry hoodie gekocht. Dit stond ook op mijn 30 dingen die ik nog wil doen voor mijn 30ste – check! En geen moment spijt van gehad – wat een heerlijke hoodie is dit toch!
 • Een Berner Sennenhond geaaid. Het klinkt misschien heel stom, maar ik kan me niet herinneren dat ik ooit een Berner Sennenhond geaaid had vรณรณrdat we naar puppy Jaina zijn gaan kijken. En dat terwijl dit al jarenlang mijn favoriete hondenras was!
 • De allerlaatste dag meegemaakt dat Dennis en ik met z’n tweeรซn in รฉรฉn huis wonen. Een raar besef momentje was dat wel.
 • Daarna kwam Jaina natuurlijk bij ons wonen!Een eerste, echte eigen hond aangeschaft! Ik kan me echt geen leven meer voorstellen zonder onze lieve Jaina โ™ฅ
 • Ik kan er ook meteen op inhaken dat ik voor de eerste keer naar een puppycursus ben geweest. Eerst had ik mijn twijfels, maar ik ben nog steeds blij dat we dit gedaan hebben!
Jaina net een week voordat we haar op mochten gaan halen – Jaina op de puppycursus lekker aan het spelen
 • Een auto ongeluk zien gebeuren รฉn er zelf ook eentje meegemaakt te hebben. Gelukkig was die van onszelf niet heel heftig, maar had Dennis zijn auto flink wat schade opgedaan. We werden namelijk van de weg gereden door iemand die ons niet gezien had. Ik zat samen met puppy Jaina op de achterbank en ik was zรณ erg geschrokken dat de tranen in mijn ogen sprongen. Ik heb Jaina denk ik ook nog nooit zo stevig vastgehouden als op dat moment.
 • Een Zumba workout gedaan. Ik deed voorheen altijd aan Pilates en andere Cardio oefeningen, maar ik wilde eens wat anders proberen. Via Youtube had ik een Zumbo workout gevolgd en dat was wel intens!
 • Gekleurd op nummer voor volwassenen! Heel ontspannend om te doen en terwijl ik lekker zat te kleuren, luisterde ik ondertussen naar een Harry Potter luisterboek.
 • Naar Van Cranenbroek geweest met mijn beste vriendinnetje. We wilden het huis graag versieren voor Halloween maar hadden helemaal geen decoratie. Spontaan hadden we besloten om naar Van Cranenbroek te rijden en het was een hele gezellige middag geworden!
Volle winkelwagen bij Van Cranenbroek – Mijn eerste echte producten!
 • Een USB aansteker gebruikt. Dit is echt… magie.
 • Een volledige gear set in World of Warcraft bij elkaar verzameld die ik al heel lang wilde hebben. Stiekem ben ik er gewoon heel blij mee. #nerd
 • Al (bijna) een jaar lang niet in het centrum geweest. Ik bestel letterlijk a-l-l-e-s online tegenwoordig. Ik weet dat ik in het begin van 2020 nog een keer naar het centrum ben geweest met mijn moeder. Maar dat was ook de enige รฉn laatste keer in 2020.
 • En last but not least – kaarsen en waxmelts gemaakt voor mijn webshop Beyond Stories! Ik heb al eerder een eigen onderneming gehad, dus dat was helaas niet de eerste keer. Maar ik geniet er nu zoveel meer van omdat het iets is wat ik zelf ook รฉcht heel leuk vind om te doen!

Eigenlijk dacht ik dat ik niet dat ik op 20 eerste keren kon komen, maar integendeel – het ging best wel vlot! En nu jij:

Is er iets wat jij voor het eerst gedaan hebt in 2020?

Dit vind je misschien ook leuk

2 Comments

 • Martine

  February 11, 2021 at 2:03 pm

  USB LIGHTER JII-JII-JII
  Zo tof dat je er een hebt.
  Leuke lijst! Heel veel succes met je kaarsjes en waxmelts dit jaaaaar! <3

 • zwartraafje

  February 11, 2021 at 3:37 pm

  Zo leuk dat je zelf ook een lijst met eerste keren hebt samengesteld. Opvallend hoe makkelijk dat eigenlijk nog gaat hรฉ. Ik dacht in het begin dat het me moeite zou kosten maar het verliep net heel vlot. Die donut ziet er trouwens super schattig uit en ik herken je ook in het anime meisje.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post