Op Make It Personal verschijnt er bijna iedere maandag, woensdag en vrijdag een artikel. De artikelen kunnen enorm variëren – van recensies tot persoonlijke artikelen en nog veel meer. Make It Personal is niet echt in een hokje te stoppen aangezien mijn artikelen zo uiteen lopen. Ik schrijf over alles wat mij interesseert. Heb je ideeën of tips? Neem dan contact met mij op via info@makeitpersonal.nl!

Af en toe mag ik producten (gadgets, recensie exemplaren etc.) ontvangen om daar een recensie over te schrijven. Ik word hier niet voor betaald en zal altijd mijn eerlijke mening met jullie delen.

Bij iedere recensie staat er een link naar bol.com. Ik ben namelijk lid van het bol.com Partnerprogramma. Wat houdt dit in? Als je iets koopt via de Bol.com button (die ik onder iedere recensie plaats), krijg ik hier een procentueel bedrag van. Van deze bijdrage betaal ik voornamelijk dingen voor mijn blog, zoals bijvoorbeeld de jaarlijkse Domein kosten.

Ook is er een mogelijkheid om te adverteren op mijn blog. Voor meer informatie, of eventueel een voorstel, neem contact met mij op.

Copyright

Alle teksten en foto’s op Make It Personal zijn geschreven en gemaakt door mij, ©Lieke Jongenelis. Zowel alle teksten als foto’s mogen NIET zonder toestemming gebruikt worden! Op alle foto’s en teksten is de auteursrecht van toepassing. Indien je een foto/tekst ergens voor wil gebruiken, neem dan eerst schriftelijk contact met mij op. Doe je dit niet en staat er ook geen licentie (naamsvermelding) bij? Dan zal ik over moeten gaan tot facturatie. Toestemming achteraf is hierbij niet van toepassing.