Beyond Stories Webshop

Beyond Stories is mijn eigen webshop die ik eind december 2020 heb gelanceerd! Ik verkoop hier handgemaakte kaarsen en waxmelts gebaseerd op thema’s uit verhalen van boeken, films, series en games.

Luxe, nerdy/geeky geurkaarsen mét houten lont en waxmelts is iets wat ik nog miste in Nederland. In Amerika zijn zóveel leuke bookish candle shops die luxe kaarsen verkopen, maar dan betaal je je blauw aan verzendkosten en invoerrechten. Natuurlijk zijn er in Nederland al een aantal webshops die bookish candles verkopen waar ik er ook een aantal van in de kast heb staan, maar ik wilde me graag gaan verdiepen in de wat meer luxe producten. Ik heb daarnaast ook in een winkel gewerkt waar luxe producten verkocht werden en besefte me toch wel dat producten die iets duurder zijn, ook duurzamer zijn dus beter voor het milieu!

Combineren van Make It Personal en Beyond Stories

Bloggen stond bij mij op een laag pitje en dankzij het vele thuiszitten heb ik het bloggen weer vrolijk opgepakt. Na verloop van tijd, wilde ik meer gaan doen in plaats van alleen maar achter mijn laptop artikelen tikken. Al heel lang wilde ik voor mezelf gaan beginnen. Het hebben van een eigen webshop was al jarenlang een droom van me! Ik ben heel blij dat ik deze droom werkelijkheid heb kunnen maken.

Ik zou het heel leuk vinden als jullie mijn webshop eens willen bezoeken!

Klik hier om naar Beyond Stories te gaan!