Ik heb een webshop genaamd Beyond Stories!

Na maandenlang zwoegen kan ik het eindelijk met jullie delen – ik heb een eigen webshop gelanceerd genaamd Beyond Stories! Aaah!

Niet wetend wat ik wou gaan doen

Begin dit jaar had ik ontslag genomen bij mijn toenmalige werk. Ik wilde een baan gaan zoeken waarbij ik mijn creativiteit meer kon uiten. Twee weken nadat ik ontslag had genomen, had ik wat slecht nieuws te horen gekregen na mijn check-up in het ziekenhuis. Daardoor zat ik een beetje in de put. Ik wist even niet wat ik moest doen en wekenlang voelde ik me niet lekker in mijn vel zitten. Elke keer als ik aan de check-up terugdacht, barstte ik weer in tranen uit. Uiteindelijk sleurde ik mezelf weer uit die put en besloot ik om op zoek te gaan naar een nieuwe baan.

En toen brak het coronavirus uit. Mensen werden op stel en sprong ontslagen. Indien je geen vaste baan had, lag je eruit. Werk zoeken was een hel – geen enkel bedrijf was op zoek naar nieuwe werknemers. Niemand wist hoe lang dit ging duren. Wat moest ik nu gaan doen?

Bloggen stond bij mij op een laag pitje en heb ik dankzij het vele thuiszitten heb ik het bloggen weer vrolijk opgepakt. Na verloop van tijd, wilde ik meer gaan doen in plaats van alleen maar achter mijn laptop artikelen tikken. Al heel lang wilde ik voor mezelf gaan beginnen – het hebben van een eigen webshop was al jarenlang een droom van me!

Beyond Stories was geboren!

En zo werd Beyond Stories geboren! Ik had een aantal opties open staan na maandenlang brainstormen over wát ik wilde gaan verkopen. Ik heb veel research gedaan en er zijn een aantal opties doorgekrast. Ik besloot om me voor nu eerst te focussen op het maken van geurkaarsen en waxmelts, gebaseerd op gebeurtenissen uit boeken, films, series en games!

Luxe, nerdy/geeky geurkaarsen mét houten lont en waxmelts is iets wat ik nog miste in Nederland. In Amerika zijn zóveel leuke bookish candles shops die luxe kaarsen verkopen, maar dan betaal je je blauw aan verzendkosten en invoerrechten. Natuurlijk zijn er in Nederland al een aantal webshops die bookish candles verkopen waar ik er ook een aantal van in de kast heb staan, maar ik wilde me graag gaan verdiepen in de wat meer luxe producten. Ik heb daarnaast ook in een winkel gewerkt waar luxe producten verkocht werden en besefte me toch wel dat producten die iets duurder zijn, ook duurzamer zijn dus beter voor het milieu!

Mijn droom is werkelijkheid geworden!

In augustus, op donderdag 13 augustus om precies te zijn, ben ik naar de Kamer van Koophandel gestapt en is mijn droom werkelijkheid geworden. Daarna was het tijd om al mijn uitgewerkte ideeën in de praktijk te gaan maken. Ik bestelde een hoop materialen en het testen kon beginnen! Uiteindelijk heb ik de perfecte combinaties gevonden en sta ik volledig achter mijn producten. Er is een hoop spaargeld doorheen gegaan, maar het was het allemaal waard!

Als jullie het leuk vinden om mij een steuntje in de rug te geven, kun je vanaf nu luxe, geurkaarsen en waxmelts bestellen op www.beyondstories.nl! Vertel het ook zeker door aan familie en vrienden! Voor nu staan alleen de kerstkaarsen nog maar online. Binnen 1 á 2 weken hoop ik de rest van de geurkaarsen online te zetten. Mijn leverancier had wat leveringsproblemen met de houten lonten vanwege het coronavirus, vandaar dat ik ze niet op tijd af heb gekregen. Maar de rest komt er zo snel mogelijk aan!

Bij deze wil ik ook nog heel graag Dennis bedanken die de website voor me gemaakt heeft! Daarnaast wil ik ook nog mijn testpersonen bedanken voor het uittesten van mijn producten – bedankt voor jullie feedback!

Wat is jouw grootste droom?

You may also like

2 Comments

  • Kirsty

    December 14, 2020 at 9:11 am

    Wat leuk, gefeliciteerd met de webshop! Ik ben gek op bookish candles, dus ik ga zeker een kijkje nemen.

  • Joost Zuijderduijn

    December 23, 2020 at 9:25 am

    Ontzettend mooie producten Lieke, ik ben fan! 😀 Heel veel succes met je webshop, ik ben heel benieuwd naar toekomstige dingen die je gaat maken 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post