Ik heb mijn eigen visitekaartjes!

Ik heb mijn eigen visitekaartjes! Al jaren beheer ik dit blog waar jij nu op zit. En na al die jaren beschikte ik nog steeds niet over mijn eigen visitekaartjes. Stom eigenlijk, want deze had ik mooi uit kunnen delen op verschillende evenementen waar ik naartoe ben geweest. Het schoot er telkens bij in en steeds weer was ik niet tevreden met het design wat ik gemaakt had.

Een eigen ontwerp maken

Voor mijn visitekaartjes van Make It Personal heb ik ervoor gekozen om een dubbelzijdige variant te ontwerpen. Ik heb hierbij gebruik gemaakt van een gratis stockfoto. Ik wilde graag een afbeelding met een Macbook erop, aangezien ik daar ook altijd aan zit te werken. Simpel, maar wel duidelijk. Ook heeft mijn vriend nog meegeholpen met het onwerpen van de visitekaartjes, ik kan natuurlijk niet alle credits krijgen 😉

Daarbij heb ik uiteraard ook mijn naam staan en mijn titel, namelijk blogger. Wat je ook niet mag vergeten zijn natuurlijk de URL van je website of blog en je contactgegevens. Adresgegevens vind ik persoonlijk een beetje overbodig als je van thuis uit werkt wat geen bezoekadres is. Op de achterzijde staat mijn logo – lekker groot, lekker duidelijk. Heb je nog geen logo? Eerder heb ik al een artikel geschreven waarin ik een aantal tips deel voor het ontwerpen van een logo!

Jouw eigen visitekaartjes laten drukken

Ben jij ook een blogger net als ik? Of misschien ben je wel een zelfstandig ondernemer met een eigen bedrijfje? Dan is het hebben van visitekaartjes echt een must (zegt degene die jarenlang geen visitekaartjes tor haar beschikking had, há!). Visitekaartjes drukken kun je eenvoudig laten doen. Echter heb je wel een eigen ontwerp nodig. Je kunt er ook voor kiezen om per direct via bijvoorbeeld Studentendrukwerk.nl je visitekaartjes te ontwerpen. Je hebt hierbij wel een beperkt aanbod aan decoraties en lettertypes die je kunt gebruiken.

Als je een beetje overweg kunt met een camera, kun je er ook voor kiezen om je eigen foto’s toe te voegen. Of je voegt een (gratis) stockfoto toe, dat kan natuurlijk ook. Hier kun je eenvoudig met de editor tekst erin verwerken. Wat ik persoonlijk ook heel handig vond, is dat de snijtekens ook duidelijk zijn aangegeven. Zo kan er niks per ongeluk afgesneden worden!

Heb jij ook jouw eigen visitekaartjes?

You may also like

1 Comments

  • Arendien

    December 13, 2020 at 9:57 pm

    Super leuk je eigen visitekaartjes !!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post