Ik heb paars haar!

Na aanleiding van mijn artikel over activiteiten die je kunt doen tijdens quarantaine, besloot ik om ook even een momentje voor mezelf te nemen. Iedere dag zat ik weer tegen hetzelfde uiterlijk aan te kijken wat ik toch wel een beetje beu werd. Mijn onverzorgde haar in een knot boven op mijn hoofd, een slobbertrui van Harry Potter aan met daaronder een jogging -of pyjamabroek. Met als kers op de taart – katten sloffen die ik laatst bij Hunkemöller kocht. Het werd tijd om daar eens verandering in te brengen!

Mijn haar kleuren met kleurshampoo

Nu ben ik zelf nooit de grootste fan van haarverf. Ik heb van mezelf donkerbruin haar en geen één felle kleur pakt daar mooi op uit. Ik zal het dan altijd moeten bleken en daar heb ik gewoonweg geen zin in. Laat staan het bijhouden van de uitgroei – daar ben ik echt veel te lui voor. Daarnaast is het gewoonweg ook best prijzig om je gekleurde haar goed bij te houden.

Waar ik wel over te spreken ben, is kleurshampoo. Dit gebruikte ik regelmatig van een bepaald merk in mijn eigen kleur om mijn grijze haren (ja, echt!) weg te werken – werkte als een tierelier! Helaas hadden ze op een gegeven moment mijn kleur niet meer van dat merk (ik kan het merk oprecht niet meer herinneren). Totdat op een dag mijn moeder vertelde dat ze van L’Oréal Paris ook kleurshampoo hadden (de Casting Creme Gloss) en daar was ze wel over te spreken!

Deze wilde ik ook weleens uitproberen dus kocht ik een kleurshampoo in, wederom, mijn eigen kleur. Het pakte erg goed uit en ik was heel tevreden over het product! Laatst begon het weer te kriebelen – ik wilde mijn haar weer kleuren want ik had echt véél grijze haren en ik werd er gewoon niet heel blij van als ik in de spiegel keek. Zou ik weer voor bruin gaan, of een keer iets anders?

Doe eens gek – who cares!

Op de website van L’Oréal Paris kun je een foto van jezelf uploaden en de verschillende kleuren uitproberen. Ik was heel erg aan het twijfelen tussen deze paarse kleur en een oranje kleur. Maar omdat mijn haar er in de zomermaanden vaak al oranje-achtig uit ziet in de zon, besloot ik om eens extra gek te doen en voor de paarse kleur te kiezen!

Ik vond het wel even spannend om de kleur in mijn haar te smeren. Maar aan de andere kant dacht ik, als het niet goed uitpakt – who cares! Er is toch niemand die het nu ziet! En ik vind het eindresultaat wel heel tof eigenlijk! Niet té paars, want dat wilde ik dan ook weer niet. Precies goed zo! De kleur was trouwens erg moeilijk vast te leggen op camera, de foto is een klein beetje bewerkt om de kleur beter tot zijn recht te laten komen!

Om dit resultaat te krijgen, heb ik de L’Oréal Paris Casting Creme Gloss gebruikt in de kleur Violet Bruin (ook wel Blackberry genoemd). Ik ben erg blij met het resultaat! Eindelijk paars haar dat goed is uitgepakt zonder mijn haar volledig te bleken!

Heb jij jouw haar weleens in een gekke kleur geverfd?

You may also like

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post