TTT: Top 10 Boeken met een gele/oranje kaft

Top10GeleOranjeBoeken

Het is weer donderdag dus het is weer tijd voor een nieuwe TTT! Vandaag laat ik jullie mijn Top 10 boeken zien met een rode/roze kaft!

Dit wordt weer een week waarbij ik mijn mijn Top 10 weer opgedeeld heb in twee delen. Ik laat jullie mijn Top 5 gelezen boeken zien met een gele/oranje kaft en mijn Top 5 ongelezen boeken met een gele/oranje kaft!

Top 5 gelezen boeken

IMG_6002_2

Harry Potter kan gewoonlijk weer eens niet aan een TTT lijstje ontbreken natuurlijk! Ik moet dit boek nodig een keer herlezen. Sowieso moet ik alle boeken vanaf de Goblet of Fire weer eens een keertje lezen, want dat is veel te lang geleden.

IMG_6008_2

Pretty Little Liars boek! Alhoewel dit deel niet mijn favoriet is uit de serie, wel het meest… geel :’D Ook heb ik ooit – lang geleden – een recensie over dit boek geschreven. Die kun je hier vinden. Wat een lelijke foto’s, hohoho~

IMG_6015_2

Omg, dit boek <3 Dit boek is geweldig! Pasgeleden heb ik hem nog gerecenseerd voor A.W. Bruna Uitgevers - klikkerdeklik!

IMG_6017_2

Jaaa, dit boek – I like it a lot! Niet super geel, maar, meh. Geel genoeg~ Een beetje pastel geel. Recensie!

IMG_6018_2

Hyperbool en een Half! Zo’n grappig boek C: Erg blij dat ik het mocht recenseren voor Xander Uitgevers! En het is ook heel leuk om tussendoor even uit de kast te pakken en een kort verhaaltje te lezen. En je raad het waarschijnlijk al – recensie tijd!

Top 5 ongelezen boeken

IMG_6021_2

Stad van Glas is niet het volgende boek wat ik moet lezen in deze serie, ik was namelijk gebleven bij Stad van Vuur. Het volgende boek uit deze serie, Stad van Gevallen Engelen is ook oranje~

IMG_6022_2

… Nee ik ga niet nog een keer vertellen dat ik nog steeds aan deze serie moet beginnen C:

IMG_6025_2

Pwetty cover! Ik vind de covers van The Maze Runner serie echt allemaal heel gaaf. Als ik binnenkort de challenge ‘Finish a series you’ve already started’ uit mijn TBR Jar haal, dan ga ik verder met deze serie :3

IMG_6027_2

Het Spel der Tronen staat op mijn lijstje om te lezen deze maand! Ik ben benieuwd hoe ver ik ga komen~

IMG_6030_2

Dit schijnt ook een mega goed boek te zijn. Misschien had ik deze eerst moeten kiezen voor mijn ‘Read a Standalone’ challenge.. Hmm…

Wat is jouw favoriete gele/oranje boek?

De Top Ten Thursday wordt mede mogelijk gemaakt door Emmy van Zon en Maan

7 Comments

 • Zwartraafje

  June 4, 2015 at 10:34 am

  Wat een leuk effect met die schattige geisha-poppetjes.

 • Annabel

  June 4, 2015 at 11:48 am

  hyperbool en nog wat heb ik ook in de kast staan, daar heb ik dan weer niet aan gedacht.

 • Rowan

  June 4, 2015 at 1:37 pm

  Leuke boeken heb je uitgekozen! Het enige boek wat ik in mijn kast heb staan met een gele kast is Life of Pi.

 • Marcia

  June 4, 2015 at 3:37 pm

  Ik ben echt super benieuwd naar Het Meisje met Alle Gaven! En wat een mooie foto’s heb je gemaakt 🙂

 • Joost (NerdyGeekyFanboy)

  June 4, 2015 at 7:26 pm

  Wat een mooi lijstje! Alleen Pretty Little Liars is niks voor mij, de rest is super!

 • Lilian

  June 4, 2015 at 9:42 pm

  Mooie boeken heb je weer uitgekozen! Toch weer heel anders dan de mijne, haha 🙂

 • DQ

  June 5, 2015 at 3:59 pm

  Ik heb d Harry Potter-serie vorig jaar opnieuw gelezen en het is zoo verslavend. Verder ben ik zelf inmiddels bij deel drie van de Game of Thrones-serie (of Het Lied van IJs en Vuur) en ook deze serie vind ik onwijs verslavend, al ga ik er wel ietwat langzamer doorheen (één tot vier weken per boek, maar dan lees ik ook nog andere boeken tegelijkertijd). Tot slot heb ik Ready Player One in december gelezen en dta is inderdaad echt een aanradertje! Zo tof! X

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post