TBR Challenge Juni!

TBRJuniBanner

Mijn Challenges liet ik een beetje links dus ik dacht; hé, ik haal er gewoon een aantal uit mijn TBR Challenge Jar en dan ga ik die in een maand tijd lezen! En zo wil ik dat ook doen met de aankomende maanden. Kijk snel verder welke briefjes ik voor deze maand uit mijn TBR Challenge Jar heb gehaald :3

Read a book with a green cover

IMG_5958_2

Nou, overduidelijk dat dit een boek is met een groene cover, haha ^^” Ik ben al aan deze challenge begonnen – sterker nog; ik heb hem gisteren uitgelezen. Recensie verschijnt binnenkort!

Read a Classic

IMG_5957_2

Alice in Wonderland staat al zooooo lang op mijn TBR lijst, maar ik ben er nooit echt aan toegekomen. Ik ga deze leuke versie lezen 😀

IMG_5956_2

En gelijk Alice in Spiegelland erachteraan, want ze zitten toch in één boek ^^

Read a book with a red cover

IMG_5960_2

Ja, zeg maar niks – met deze serie had ik al lang verder moeten gaan, haha :p Maar The Elite heeft een rode cover, dus nu is het mijn kans!

Read a standalone

IMG_5961_2

Ik heb al een heleboel recensies van de Nederlandse uitgave voorbij zien komen, dus ik wil dit boek nu ook eens een keer oppakken. Ik had hem een hele tijd geleden al een keer aangeschaft in het Engels, dus ik ben erg benieuwd!

Read a book with 500+ pages

IMG_5967_2

Dit is misschien een beetje valsspelen, omdat Het Wonderkabinet voor meer dan de helft van het boek alleen maar tekeningen bevat. Het ligt er een beetje aan hoeveel tijd ik heb. Want als ik veel tijd heb…

IMG_5966_2

wil ik deze dikke pil wel op gaan pakken! Ik ben zo benieuwd naar de GoT boeken, dus misschien lees ik deze allebei wel voor de challenge. Al krijg ik GoT waarschijnlijk niet uit in juni – we zullen zien!

Read a Manga series from start to finish

IMG_5968_2

Meer dan de helft van de manga die ik om mijn plank heb staan, heb ik nog niet eens gelezen *schaamt zich diep* Toen ik deze challenge uit mijn TBR Jar viste, was ik ook wel erg blij! Bij deze challenge heb ik gekozen om de manga serie van Mushishi te lezen. Alhoewel ik delen 3 en 7 mis helaas. Maar die kan ik altijd nog terug vinden via de Manga Storm app – dus dat komt wel goed!

Voor welke challenge zou jij als eerste gaan uit dit bovenstaande rijtje? En welk boek zou je dan kiezen?

8 Comments

 • Loranne

  June 3, 2015 at 9:39 am

  Die editie van Alice in Wonderland is zoooo mooi. Dat boek wil ik ook weer eens lezen. 🙂

 • Nynke-Boudien

  June 3, 2015 at 10:23 am

  De selectie trilogie heb ik afgelopen weekend gelezen, ik vond ze erg leuk! Rosa in New York las ik vorig jaar, de boeken blijven leuk.

 • Esmee

  June 3, 2015 at 10:26 am

  Ik wil ook nog steeds de GoT boeken lezen. Ik heb de paperback filmeditite.

 • Zwartraafje

  June 3, 2015 at 11:46 am

  Leuke foto’ met je funko dolls erbij. Nu begin ik weer spijt te krijgen dat ik die Dancing Groot niet gekocht heb op de Antwerp Convention.

 • sammie

  June 3, 2015 at 11:51 am

  Wauw, dat worden heel veel boeken lezen! Mooie foto’s allemaal 🙂

 • Rowan

  June 3, 2015 at 1:09 pm

  Wat leuk, zo’n challenge! Ik ben op dit moment bezig in de Selectie. Ben benieuwd wat ik er van vind..

 • Lisa

  June 3, 2015 at 4:31 pm

  Wat heb je onwijs mooie foto’s gemaakt! <3

 • Cynthiiaa

  June 4, 2015 at 1:57 am

  Oh, dat groene boek, geweldig! Ik was een enorme fan van Rosa, vond haar zo tof + de boeken van Francine Oomen zijn amazing. Lena Lijstje waren mijn favoriete boeken, had ze ook allemaal gelezen. :’) Terwijl ik geen lezer ben. Leuke challenge trouwens, ook om zo’n groot boek te lezen. Zo lees je een keer wat anders! 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post