newfoundlander

Terugblikken op 2021: het jaar is voorbij gevlogen

Nooit had ik kunnen bedenken dat het coronavirus ons zo lang in haar greep zou houden. Voor mijn gevoel heb ik echt niks meegemaakt in 2021. Toch wil ik wat herinneringen naar boven halen en terugblikken op het jaar 2021!

Een paar dagen naar Center Parcs geweest

In maart 2021 zijn Dennis en ik samen met onze hond Jaina een paar dagen naar Center Parcs geweest. We wilden er na de grote lockdown in 2020 weer eens even tussenuit. In Center Parcs konden we eigenlijk alleen maar lekker veel wandelen – alle recreaties waren gesloten. Toch was het fijn om even van huis te zijn en even helemaal nergens aan te denken.

30 jaar geworden!

Iets waar ik heel erg tegenop zag dit jaar, was om 30 jaar oud te worden. Het klinkt meteen zo oud! Maar op 7 november was het toch écht zover. Ik heb het verder ook niet uitgebreid gevierd omdat we rond die tijd wéér in een lockdown zaten en maar een paar mensen op bezoek mochten krijgen. Gelukkig ben ik toch nooit zo’n feestbeest, dus dat vond ik eigenlijk ook helemaal niet erg. Ik heb familie en vrienden allemaal apart van elkaar gezien en dat maakt het ook wel weer bijzonder.

Vaarwel kleine Millie ♥

In de nacht van 12 op 13 november ging het plots heel slecht met Millie, de Newfoundlander bij mijn ouders thuis. Ze kon ineens niet meer opstaan en mijn ouders merkte dat er iets goed mis was. Mijn vader had snel contact opgenomen met de dierenarts en daar kon hij met Millie terecht. Maar voordat ze in de auto zaten, was het eigenlijk al gebeurd. Millie is rustig thuis ingeslapen en heeft waarschijnlijk een herseninfarct of een hersenbloeding gekregen. Ze zou in januari 10 jaar oud worden.

Gegroeid met mijn webshop Beyond Stories

En last but definitely not least – ik ben erg gegroeid met mijn webshop Beyond Stories! Een doel wat ik voor mezelf had gesteld aan het begin van het jaar, is dat ik graag quite wilde spelen. Maar ik mag van geluk spreken dat ik zelfs een klein beetje winst heb gemaakt – yay! Ik heb hele lieve berichten mogen ontvangen van klanten, heb mooie samenwerkingen aan mogen gaan en heb nóg veel meer ideeën om in 2022 door te gaan groeien met Beyond Stories!

Een droom hebben die nog niet is uitgekomen

Op persoonlijk gebied hebben wij een hele grote droom, die dit jaar nog steeds geen werkelijkheid mocht worden. Dit heeft zeker voor de nodige huilbuien gezorgd. Er gingen dagen voorbij dat ik gewoon zo verdrietig was dat ik mijn dagen op de bank of op bed doorbracht. Ik ben er nog niet klaar voor om dit met jullie te delen, maar misschien op een ander moment wel.

Zoals je kunt lezen, was 2021 weer een jaar met ups en downs. Met mijn bedrijf ben ik zeker een stuk gegroeid en daar ben ik super dankbaar voor. Het zien van alle foto’s op Instagram en de leuke, lieve berichtjes die ik regelmatig krijg doet zoveel met me ♥ Helaas ging het op persoonlijk gebied wat minder met me dit jaar, maar dat ik oké – ik hoop dat het in 2022 wat beter zal gaan.

Wat zijn jouw hoogtepunten van 2021?

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post