Een paar dagen naar Center Parcs geweest!

Afgelopen maand zijn Dennis en ik een paar dagen naar Center Parcs geweest. We vonden het wel eens tijd om er eens lekker tussenuit te gaan. Even weg in eigen land! De muren kwamen een beetje op ons af omdat we beiden van thuis uit werken en we wilden wel eens in een andere omgeving zijn. Even lekker weg van huis.

Van een 4 personen cottage naar een 5 personen cottage

Na, pak ‘m beet, twee uur onderweg te zijn geweest met de nodige tussenstops, arriveerden we in het park. Alles was netjes geregeld, geheel corona proof! We kregen onze sleutel en reden verder door naar ons huisje. Wat ons als eerste opviel is dat ze alle mensen die op dat moment in het park waren (en dat waren er echt héél weinig) bij elkaar hadden gestopt. Dat kleine parkeerplaatsje stond vol met auto’s terwijl er verder geen auto’s te zien waren in het park.

Enfin, voordat we alle spullen uit gingen laden, wilden we natuurlijk wel even in het huisje kijken. Op het moment dat ik één voet in het huisje zette, rook ik het al – sigarettenlucht, bah! Van het ene op het andere moment kreeg ik gewoon meteen hoofdpijn. Als je zelf geen roker bent, dan ruik je het extra goed. Ik wist meteen dat ik hier niet gelukkig van zou worden als we de komende dagen in dit huisje zouden verblijven. En Dennis wist dat ook meteen. Hij ging terug naar de informatiebalie om te kijken of hij iets anders kon regelen. Gelukkig deden ze daar totaal niet moeilijk over! We hadden een sleutel meegekregen voor een 5 personen cottage aan het water.

Voor de grap een 8 personen cottage gehuurd

Het was een leuke cottage, precies hetzelfde als de 4 personen cottage alleen dan met een extra kamer. Voor een paar extra euro’s konden we deze cottage huren. Voor de grap vroeg ik hoeveel het zou kosten als je naar een 8 personen cottage zou upgraden. We gingen terug naar de informatiebalie en Dennis had dat dus daar gevraagd. Het kostte bijna niks extra’s en zo waren we op weg naar een 8 personen cottage, ver weg van alle andere mensen die daar op dat moment verbleven.

En het was gróót jongens! We kregen beide meteen een écht vakantiegevoel. Dus besloten we om, met z’n tweeën, de 8 personen cottage te huren voor een paar dagen. We hadden een privé parkeerplaats en Jaina had haar eigen privé bos! Ook hadden we allebei een aparte badkamer. Heerlijk vonden we het zoveel ruimte. Hadden we het nodig? Totaal niet. Was het het waard? Zeker weten!

Center Parcs Limburgse Peel

Het Center Parcs vakantiepark waar wij naartoe zijn geweest is de Limburge Peel in America. We wilden Jaina uiteraard meenemen op vakantie. Daarom besloten we om een cottage te huren in plaats van naar bijvoorbeeld een hotel te gaan. Alle accommodaties waren uiteraard gesloten, maar we konden wel heerlijk wandelen met de hond daar. In de buurt had je een honden losloopgebied waar Jaina heerlijk kon rennen en spelen met andere honden die we tegenkwamen.

Het weer zat helaas niet helemaal mee. We hebben te maken gekregen met veel regenbuien maar ach, dan moet je er zelf maar wat van maken! Wanneer er weer een stortbui aankwam, verbleven we in het huisje waar we het bordspel Harry Potter: Hogwarts Battle* speelden of even lekker gingen koken. Op de tweede dag hadden we in het park een maaltijd afgehaald. Jammer natuurlijk dat je niet uit eten kunt gaan, maar we hebben ons eten heerlijk opgepeuzeld in de cottage!

Ben jij weleens in Center Parcs geweest?

*Dit is een affiliate link. Als je gebruik maakt van deze link en iets bestelt op deze site, dan krijg ik een kleine commissie. Dit kost jou niks extra’s en hierdoor help je mij en mijn blog te ondersteunen!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post