posters

Winterse posters van Poster Store!

Al een tijdje loop ik met het idee in mijn hoofd om ieder seizoen de posters van onze fotowand in onze woonkamer te verwisselen. Een kleine verandering doet namelijk al heel veel voor de sfeer in huis! Ik had mijn oog op een aantal winter posters van Poster Store. Het is vanaf morgen officieel pas winter, maar ik kon echt niet langer wachten met het ophangen van mijn nieuwe posters!

Maak eenvoudig jouw eigen unieke fotowand

Met de posters van Poster Store maak jij zelf heel eenvoudig jouw unieke fotowand! Er staat enorm veel inspiratie op de website zodat je jouw persoonlijke fotowand, passend bij jouw smaak en huis kunt samenstellen. Als je bijvoorbeeld op een afbeelding klikt, kun je meteen wat inspirerende fotowanden zien. Daarnaast kun je ook meteen zien wat anderen kochten. Ze kun je in รฉรฉn oogopslag zien welke posters mooi bij elkaar aansluiten. De posters hebben een Scandinavisch design en zijn niet alleen prachtig om te zien maar ook erg betaalbaar!

Er zijn enorm veel designs, formaten, thema’s en stijlen waar je uit kunt kiezen. Voor zowel posters als fotolijsten. Fotolijsten heb je bijvoorbeeld in verschillende materialen zoals hout en metaal. Als je daar de keuze in hebt gemaakt heb je daarbij ook nog verschillende kleurenopties. Zo is er voor ieder interieur een bijpassende stijl. En indien je (nog) niet kunt kiezen, is het wellicht leuk om te weten dat er iedere dinsdag een nieuwe poster collectie online wordt gezet.

Seizoensgebonden posters voor de fotowand

Doordat de posters geprint zijn op duurzaam geproduceerd papier, zijn ze van hoge kwaliteit. Hier door kan ik de seizoensgebonden posters volgend jaar weer tevoorschijn halen en zien ze er nog net zo mooi uit! Doordat ik er ook lijsten bij had besteld, kreeg ik de posters plat geleverd in een platte, kartonnen doos. En dat was echt perfect, want daar heb Ik de andere posters in bewaard voor nu. Natuurlijk kun je ook voor kiezen om de posters op te rollen en in een speciale posterkoker bewaren.

Posters zijn eenvoudig te verwisselen

Ik ben oprecht zo blij met de lijsten die Poster Store in haar assortiment heeft. Het is zo eenvoudig om de achterkant van de lijst eruit te halen. De lipjes aan de achterzijde kun je namelijk heel gemakkelijk opzij schuiven. Hierdoor krijg je geen beschadigingen aan je vinger en heb je ook geen schroevendraaier met een platte kop (of een mes) nodig om de lipjes omhoog te zetten. Ideaal als je het mij vraagt! Dit maakt het ook meteen zo laagdrempelig om de posters wat vaker te verwisselen.

Kortingscode voor 45% korting!

Namens Poster Store mag ik weer een hele leuke kortingscode aanbieden! Met de code makeitpersonal45 krijgen jullie maar liefst 45% korting op alle posters uit het assortiment van Poster Store (m.u.v. Selection posters)! De code is geldig t/m zondag 26 December 2021. Bij deze wil ik Poster Store weer bedanken voor de erg prettige samenwerking!

Heb jij ook posters van Poster Store bij jou thuis aan de muur hangen?

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post