Magische posters van Poster Store!

Al een tijdje was ik op zoek naar mooie, rustige posters voor aan de lange, (nog) kale muur beneden in de woonkamer. Na een korte zoektocht was mijn oog gevallen op een aantal magische posters met bijpassende fotolijsten van Poster Store. Poster Store heeft een uitgebreid assortiment aan posters gedrukt op hoge kwaliteit FSC papier dat na verloop van tijd niet zal gaan verkleuren. Ik kan je alvast vertellen dat ik ontzettend blij ben met het eindresultaat!

Laatst schreef ik nog dat ik niet tevreden was over de kleur van de muur in de woonkamer. Deze heb ik zo’n twee weken geleden helemaal opnieuw onder handen genomen. De nieuwe kleur oogt een stuk rustiger en ik moet zeggen dat onze woonkamer er ook wel ontzettend chique uitziet nu.

Unieke posters van Poster Store

In mijn hoofd had ik het idee om een collage te maken met een aantal posters van Poster Store. Poster Store heeft ontzettend veel posters tot hun beschikking. Het was nog knap lastig om een keuze te maken, want veel posters passen echt perfect bij elkaar. Van één poster was ik honderd procent zeker dat ik die als pronkstuk aan onze muur in de woonkamer wilde hebben. De Hogwarts Express poster. Als groot Harry Potter fan en met een persoonlijke bibliotheek in de woonkamer, kon deze poster niet ontbreken!

Fotolijsten met kristal helder acrylglas

Volgens mij zie je tegenwoordig niet veel fotolijsten meer die beschikken over Γ©cht glas. Zo heeft ook Poster Store geen fotolijsten in hun assortiment met echt glas, maar wel met kristal helder plexiglas wat hetzelfde effect geeft. Het voordeel is ook dat de lijsten niet loeizwaar zijn.

Daarnaast was ik blij verrast met de lipjes die aan de achterkant zitten om het achterste gedeelte van de lijst eraf te halen. Ik ben gewend dat alle fotolijsten van die ellendige, kleine lipjes hebben die je haast onmogelijk omhoog krijgt zonder je vingers zeer te doen of waarbij je een ander hulpmiddel nodig hebt. De lipjes van de lijsten van Poster Store kon je handig indrukken en verschuiven zonder dat je moeilijk hoeft te doen – ideaal als je het mij vraagt!

Passen en meten

Dankzij de fotowanden op de site van Poster Store, wist ik dat ik ook een aantal verschillende maten posters wilde voor mijn fotocollage. Na een hoop getwijfel of ik voor de grootste maat moest gaan van de Hogwarts Express poster, heb ik tΓ³ch besloten dat een maatje kleiner mooier zou staan bij ons aan de muur. Daar vanuit gaande, heb ik iedere poster een maatje kleiner genomen, zodat het bij elkaar een mooi geheel zou vormen.

Nadat mijn bestelling binnen was, was het tijd om de collage aan de muur te monteren! De buitenmuur van ons huis is snoeihard, dus daar kwamen we met onze eigen boor niet doorheen. Ik besloot om aan mijn vader te vragen of hij langs wilde komen met zijn klopboor om een paar fotolijsten op te hangen. En dat wilde hij gelukkig wel! Ook had hij een speciale laser met ingebouwde waterpas bij zich die voor de bouw van hun huis echt onmisbaar is. Je kan wel zeggen dat het beste vrienden van elkaar zijn! Misschien ietwat overdreven voor het ophangen van een paar fotolijsten, maar het eindresultaat mag er zeker zijn en de fotolijsten hangen stuk voor stuk kaarsrecht!

Blij met het eindresultaat!

Ik ben echt super blij met hoe het uiteindelijk geworden is! De muur is niet meer saai en leeg en de posters passen perfect bij ons interieur. Als je benieuwd bent naar welke posters ik gebruikt hebt, zet ik ze hieronder nog even op een rijtje:

Hogwarts Express (50×70)
Sneeuwuil (40×50)
The Old Man (30×40)
Roald Dahl Magic Quote (21×30)
Eucalyptus (13×18)

Kortingscode voor 30% korting

Namens Poster Store mag ik aan jullie 30% korting aanbieden! De code die je kunt gebruiken bij het afrekenen is makeitpersonal30 en is geldig op alle posters uit hun assortiment (m.u.v. Selection posters) t/m 28 augustus 2020. Bij deze wil ik Poster Store nogmaals bedanken voor de prettige samenwerking!

Wat voor wanddecoratie heb jij in jouw woonkamer hangen?

1 Comments

  • Joost (NerdyGeekyFanboy)

    August 8, 2020 at 12:24 pm

    Ziet er mooi uit zeg! Ik heb heel veel posters nog liggen in mijn kamer, maar ik wacht nog even totdat mijn vriendin en ik zijn verhuisd naar een leuk appartement, dan hopen we veel in te gaan lijsten en op te hangen aan de muren! πŸ˜€

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post