kaarsen

Nieuwe kerstkaarsen in mijn webshop Beyond Stories!

Dit jaar heb ik nieuwe kerstkaarsen in mijn webshop Beyond Stories geplaatst! Vorig jaar lanceerde ik mijn webshop vlak voor de feestdagen en had ik zo goed als alle kerstkaarsen meteen verkocht. Dit jaar wilde ik een nieuwe collectie maken omdat ik toch niet helemaal tevreden was over de collectie van vorig jaar. Kijk je mee naar de nieuwe kerstkaarsen van 2021?

Christmas at the Burrow

“Harry’s got a Weasley sweater too!”

kaarsen

‘Christmas at the Burrow’ is geïnspireerd op de Harry Potter boekenreeks. Als ik aan kerst denk, dan denk ik aan Harry Potter! Ik vind het geweldig om ieder jaar weer de films te kijken en de boeken te lezen rond deze periode van het jaar. Deze productlijn is echter wel een oude vertrouwde van vorig jaar die ik dit jaar weer terug heb laten komen. Ik vind de naam gewoon heel leuk en hij ruikt zo lekker naar gingerbread koekjes!

Christmas in the Great Hall

“That’s Wizard’s Chess!”

kaarsen

‘Christmas in the Great Hall’ is ook gebaseerd op de Harry Potter boekenreeks. Ik ben op de naam gekomen omdat deze hal altijd zo mooi versierd is in de films met kerst. De producten ruiken naar kaneel en sinaasappelschil. Het is echt een typische kerstgeur! Heel kruidig in plaats van zoet vergeleken met ‘Christmas at the Burrow’.

Christmas at Rosehill Cottage

“I’m Mr. Napkin Head!”

En als laatste wilde ik nog graag een kerstkaars maken die niet gerelateerd is aan Harry Potter. De productlijn ‘Christmas at Rosehill Cottage’ is geïnspireerd op mijn favoriete kerstfilm The Holiday! De producten ruiken naar rode druif en warme appel. De geur doet me heel erg aan een heerlijk glas warme Glühwein denken!

Ik doe mijn best om bestellingen die binnenkomen via mijn webshop binnen 1 dag te verwerken. Zo ontvang je jouw bestelling hopelijk nog op tijd voor de feestdagen! Het is namelijk weer heel erg druk bij PostNL!

Welke kerstkaars zou jij graag aan je kaarsencollectie toe willen voegen?

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post