Kaarsen in mijn webshop Beyond Stories van het boek ‘For Ever’!

Vandaag kan ik het eindelijk met jullie delen – ik heb kaarsen gemaakt voor het boek ‘For Ever’! Ik ben een hele leuke samenwerking aangegaan met Cindy en Reneé van Ever After Print. Ze hadden aan mij gevraagd of ik een kaars voor hun boek ‘For Ever wilde maken. Maar natuurlijk wilde ik dit!

Ever After Print

Cindy Paul en Reneé Zonneveld hebben samen hun bedrijfje genaamd Ever After Print opgezet. Hun passie is het naar buiten brengen van LGBT+ verhalen, voornamelijk in het fantasy, paranormal en contemporary genre. Cindy schrijft al hun pakkende verhalen dankzij haar unieke schrijfstijl. Reneé maakt daarbij de prachtige illustraties die hun verhalen tot leven laat komen.

Aan het begin van 2021 werd ik door Cindy en Reneé benaderd voor een samenwerking. Ze vroegen me of ik het leuk zou vinden om een kaars te maken voor hun boek ‘For Ever’. Dat wilde ik zeker! ‘For Ever’ had ik echter nog niet gelezen. Maar ik was wel heel enthousiast over hun andere boek genaamd People Notice the Rain. Het boek ‘For Ever’ kreeg ik opgestuurd zodat ik wat meer over het verhaal te weten zou komen. Vervolgens kon ik daar een passende kaars voor maken!

We hebben in de loop van de tijd wat ideeën met elkaar uitgewisseld. Ik kreeg van hun te horen dat ze het liefst een kaars hadden met bloemige geur zoals jasmijn of lelies. Zelf vond ik het heel leuk om een kaars met meerdere lagen te maken. Groen en geel zijn niet alleen heel passend voor de cover van het boek, maar ook voor het jaargetijde! Uiteindelijk heb ik voor de geur jasmijn gekozen, omdat ik dat zelf ook wel goed bij het verhaal vond passen. De cover van het boek heb ik omgetoverd tot kaarsen label zodat het perfect bij elkaar past!

Korting op het boek ‘For Ever’

Ook hebben we samen nog een hele leuke kortingsactie opgezet. Als je namelijk een kaars of doosje waxmelts besteld in mijn webshop krijg je een hele leuke kortingscode voor maar liefst 2 euro korting op het boek ‘For Ever’! Voor de volledige productlijn wil ik je graag doorverwijzen naar Beyond Stories!

Ik ben super trots op het eindresultaat en natuurlijk op mijn allereerste samenwerking! Ik hoop dat je je binnenkort laat meeslepen door het pakkende verhaal van ‘For Ever’. En vergeet natuurlijk niet om een ‘For Ever’ kaars aan te steken tijdens het lezen 😉 Binnenkort kunnen jullie hier ook terecht voor mijn recensie over ‘For Ever’!

Ben jij bekend met het boek ‘For Ever’?

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post