Als je bij mij naar binnen kijkt dan zie je dat…

Laatst kwam ik op de blog van Audrey een heel leuk artikel tegen over wat je zou zien als je bij haar ongegeneerd naar binnen kon kijken. Zelf wandel ik iedere dag met Jaina langs de mooiste huizen, maar echt naar binnen staren, dat doe ik natuurlijk nooit. Wel vraag ik me weleens af wat je zou zien als je bij iemand naar binnen kon kijken. Dit artikel geeft je een beetje een idee wat je bij ons binnen zoal zou zien (of niet)!

Als je bij mij naar binnen kijkt dan zie je dat…

 • …er een Berner Sennenhond ongegeneerd uitgerekt op de bank ligt.
 • …er talloze hondenspeeltjes verspreid liggen. Overal. Zelfs boven! De meeste daarvan zijn overigens al gehalveerd.
 • …er een hondenkussen en een kleedje op de grond liggen, maar mevrouw daar vrijwel nooit op ligt. Ze ligt altijd op de bank of op de koude, stenen vloer.
 • …ik mijn ontbijt voor de tv opeet terwijl ik een Youtube filmpje aan het kijken ben.
 • …het avondeten ook voor de tv wordt opgegeten. Dennis en ik zitten vrijwel altijd op de grond aan de salontafel te eten terwijl we een aflevering van een serie kijken.
 • …we geen tv kabel hebben. We kijken alleen naar films en series op verschillende streamingsdiensten. En Youtube filmpjes.
 • …ik probeer om drie keer per week een workout in de woonkamer aan het doen ben voor mijn laptop en dat er dan een Berner Sennenhond heel erg in de weg ligt.
 • …de eettafel vrijwel nooit leeg is. Hoe vaak ik het ook probeer om deze op te ruimen, er komen altijd weer troepjes op terecht!
 • …Jaina me overal achterop loopt en het liefst achter mijn stoel gaat liggen als ik aan de eettafel zit te werken. Ze gaat zelfs mee naar de wc.
 • …we een mini bibliotheek hebben met een mooie leesstoel waar ik vrijwel nooit op zit.
 • …er geen droger in het huis te vinden is!
 • …de was aan het wasrek die op zolder staat, nog weleens vergeten wordt.
 • …er naast dat wasrek een kast staat die vol staat met bordspellen en puzzels.
 • …we naast een koelkast alleen een klein vriesvak hebben waar we zoveel mogelijk in proberen te proppen.
 • …alle bovenste planken van de keukenkastjes vrij leeg zijn omdat ik daar niet bij kan.
 • …er altijd een plas water ligt naast de drinkbank van Jaina omdat ze niet normaal kan drinken.
 • …de combimagnetron momenteel boven op mijn hobbykamer staat omdat ik glazen potjes voor moet voorverwarmen als ik kaarsen ga gieten.
 • …de zwarte jaloezieën altijd stoffig zijn. Hoe houden mensen deze stofvrij?
 • …er veel kunstplanten te vinden zijn, aangezien wij echte planten niet in leven kunnen houden.
 • …als Dennis en ik elkaar knuffelen, Jaina ook mee wil knuffelen.
 • …ik een knalgroene koptelefoon van Razer op heb tijdens het bloggen.
 • …we een hoekbad hebben wat lijkt op een mini zwembad.
 • …we geen wc op de bovenverdieping hebben.
 • …het bed vrijwel altijd netjes opgemaakt is.
 • …we geen tv op de slaapkamer hebben.
 • …onze computerkamer heel nerdy is, met super veel games en een aantal statues van personages uit games.

Wat zou ik zien als ik bij jou naar binnen kon spieken?

Dit vind je misschien ook leuk:

4 Comments

 • Audrey

  April 29, 2021 at 10:47 am

  Leuk om ook jouw variant te lezen! Geen wc hebben boven lijkt me echt onhandig. Ik vind het trouwens wel altijd grappig hoe de mooie plannen die je hebt voor dingen in je huis (zoals die leesstoel bij jou) in de praktijk dan toch weer heel anders uitpakken. O, enne: check voor honden die graag meegaan naar de wc.

 • Martine

  April 29, 2021 at 8:24 pm

  “…de zwarte jaloezieën altijd stoffig zijn. Hoe houden mensen deze stofvrij?”
  Jalosiereiniger!! Zoals de Leifheit Jalousetta!

  (overigens, nooit gebruikte leesstoel: Ja… xD)

 • zwartraafje

  May 5, 2021 at 4:54 pm

  Oh, zo’n algemene heb ik eigenlijk nog nooit ingevuld. Wel eentje waaraan je bij een bezoekje aan een huis aan heel wat zaken kon merken dat ik een Potterhead ben. Momenteel kan je zien dat ik drie half verwelkte boeketten heb getransformeerd tot mini-boeketten doorheen de hele benedenverdieping. Maar ook dat ik weer eens aan het knutselen ben aan het keukeneiland, dat de salontafel vol ligt met allerlei knipsels die ik later wil verwerken in snail mail en scrapbooking projecten. Nadien gaat het heel handig zijn vermits ze dan netjes geknipt en gesorteerd zijn maar nu is het even een rommeltje. Verder zijn er vooral veel boeken, kaarten en Harry Potter spulletjes te zien.

  Ocharme, zwarte jaloeziëen dan nog. Daar zie je echt alles op. Ik kwam een tijdje terug bij AliExpress iets tegen om ze sneller te kunnen afstoffen maar ik heb geen flauw idee of het ook daadwerkelijk op iets trekt.

 • Kwante

  May 6, 2021 at 6:48 pm

  Wat een leuke post! Ik ga er ook een keer voor zitten!

  En ja, zwarte jaloezieën wat een drama he! Ik vind ze prachtig maar je blijft poetsen!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post