Hoe ik mijn woonkamer wil inrichten

Eerder vertelde ik al dat ik samen met Dennis op zoek ben naar een koopwoning. Ik heb er echt onwijs veel zin om te gaan verhuizen, en om vaarwel te zeggen tegen dit appartement. Maar, er komt echt heel veel bij kijken, en dan heb ik het nog niet eens over de inboedel en het interieur gehad – hetgeen waar ik echt het meeste naar uit kijk.

Inrichten is iets wat ik erg leuk vind om te doen. Helaas hebben we op het moment maar een kleine woning en is voor nu de enige oplossing dat alles zo praktisch mogelijk ingericht moet zijn. Ik kan me hier dus niet echt helemaal uitleven en daar baal ik af en toe best wel van. Ik sta ook echt te springen om nieuwe meubels aan te schaffen en om de hele boel te gaan verven – maar laat ik daar nog maar even mee wachten totdat we daadwerkelijk een eigen huisje hebben. Iets wat ik namelijk heel erg mooi vind, is één zo’n donkerblauwe of donkergroene muur in de woonkamer. Dit oogt gewoon heel rustig. Ik zou zelf niet zo snel met veel verschillende kleuren werken, maar wil het liever rustig houden. Hier en daar wat woonaccessoires en stolpen lijkt me wel heel mooi en gezellig. Wat er wel echt uit mag springen is een mooie, grote boekenkast natuurlijk!

Ik heb wel echt een zwak voor woonaccessoires, mooie prints of een foto op canvas voor aan de muur. Ik vind het ook echt heel moeilijk om zomaar iets links te laten liggen wat ik echt heel mooi vind. Helaas heb ik er nu de ruimte niet echt voor, maar toch kan ik het niet laten om het internet af te speuren op zoek naar mooie dingen voor in huis. Af en toe loop ik ook door verschillende winkels heen en denk of zeg tegen Dennis “Dat is leuk voor later!” Vervolgens koop ik het en berg ik het zolang op bij mijn ouders thuis. Ik kan ook echt niet wachten om straks alles lekker uit te gaan zoeken.

Laatst kwam ik in aanraking met Topdoek en werd er gevraagd of ik interesse had om een foto op canvas te bestellen. Ik wist meteen wat ik wilde gaan bestellen; artwork van Final Fantasy XIV! Stiekem ben ik een hele grote nerd en lijkt het me super tof om in het nieuwe huis overal wat nerdy tintjes te hebben. Het hele huis hoeft echt geen NERD te schreeuwen, maar waar ik momenteel woon, kan ik daar niet echt meer onderuit, haha!

Anyway~ Voor het canvas had ik keuze uit allerlei soorten en maten; van foto op canvas klein tot een foto op canvas groot. Ik ging voor een redelijk groot canvas (90cmx60cm) inclusief een mooie, zwarte baklijst en een handig ophangsysteem. In de eerste instantie was ik bang dat de afbeelding die ik uitgekozen had, te klein zou zijn en daardoor niet scherp afgedrukt kon worden. Maar integendeel! De kwaliteit van het canvas is echt helemaal super en de zwarte baklijst eromheen maakt het plaatje helemaal compleet. Ik kan echt niet wachten om dit canvas straks in mijn woonkamer op te gaan hangen!

Heb jij ook een pronkstuk aan jouw muur hangen?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post