Nieuwe kaarsen in mijn webshop Beyond Stories + winactie!

Er zijn nieuwe kaarsen in mijn webshop Beyond Stories verschenen! Dit maal heb ik een beetje ingespeeld op mooie, lichte kleuren – perfect voor het lenteseizoen! De twee fandoms waar ik dit maal producten op heb gebaseerd zijn Final Fantasy 7 en Gilmore Girls! Kijk je mee?

Dance-Off at the Honeybee Inn

“Keep it up, Cloud! Work it!” – Aerith

Na het spelen van de remake van Final Fantasy 7 kan ik wel zeggen dat dit één van mijn favoriete games aller tijden is geworden. Ik heb zo gelachen om de dans scene in de Honeybee Inn dat ik daar wel íéts mee moest gaan doen. Ik heb de producten Dance-Off at the Honeybee Inn genoemd want dat vond ik wel heel toepasselijk!

Lost in the Hay Bale Maze

“Go left, two rights and you’re out.” – Luke Danes

Het idee voor Lost in the Hay Bale Maze heb ik een hele tijd geleden al bedacht. Deze stond al op mijn lijstje om te maken voordat Beyond Stories ook maar geboren was! De Hay Bale Maze is natuurlijk uit de welbekende serie Gilmore Girls – één van mijn favoriete bingewatch-waardige series!

Win: Een doosje waxmelts naar keuze!

Ook organiseer ik bij deze een winactie om een doosje waxmelts naar keuze te winnen! Om kans te maken, moet je even naar de Instagram pagina van Beyond Stories gaan. Like daar de post over de winactie en volg de stappen die eronder staan. Easy peasy!

Welk product van Beyond Stories zou jij graag in je bezit willen hebben?

Dit vind je misschien ook leuk

1 Comments

  • zwartraafje

    May 6, 2021 at 2:21 pm

    The Library’s Restricted Section kaars spreekt me het meeste aan. Maar ik heb ze tot nu toe nog niet besteld vermits ik zo iemand ben die die kaarsen vervolgens te mooi vind om ze aan te steken waardoor ik ondertussen al heel wat kaarsen in de kast heb staan.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post