posters

Fantasierijke posters van Poster Store!

Onze slaapkamer heb ik altijd al een beetje sfeerloos gevonden. Eén muur hebben we blauw geverfd, maar de rest van de kamer is best wel wit. Door posters op te hangen kun je een kamer snel en eenvoudig meer sfeer geven. Zowel mijn vriend als ik houden er wel van om fantasierijke versiering te hebben in huis. Daarom besloten we om een aantal fantasierijke posters uit te zoeken bij Poster Store die je kunt vinden onder de categorie illustraties en abstract waarmee we onze slaapkamer konden opvrolijken!

Ontzettend veel keuze bij Poster Store!

Het is zó ontzettend moeilijk om een keuze te maken tussen al die unieke prints! Eerst heb ik inspiratie opgedaan door te kijken naar de fotowanden die Poster Store op hun website heeft staan. Ik was op zoek naar een speelse collage van drie posters. Daarna heb ik verschillende fotomuur collages gemaakt in Photoshop om zo te kijken welke prints mooi bij elkaar zouden passen. Mijn eerste collage bestond uit drie totaal andere posters. Deze posters waren prachtig maar helaas een beetje te somber van kleur voor bij ons op de slaapkamer.

Indien jij zelf ook niet kunnen kiezen, of indien er voor jou nu nog niks tussen zit wat je leuk vindt (wat ik me haast niet kan voorstellen!) is het misschien wel leuk om te weten dat Poster Store iedere dinsdag een nieuwe collectie online zet!

posters

Kleine veranderingen aan het huis

Heel het jaar door vind ik het leuk om kleine veranderingen aan ons huis aan te passen. Zo komt in de herfst de doos met herfstspullen van zolder tevoorschijn. De herfstpullen worden vervolgens allemaal weer terug in de doos gestopt als kerstmis dichterbij komt. Af en toe koop ik ook wat prullaria bij en richt ik onze boekenkast volledig opnieuw in.

Vorig jaar kwam daar ook de magische fotowand bij in de woonkamer, ook met posters en fotolijsten van Poster Store. Ik kan je eerlijk zeggen dat ik daar iedere dag nog steeds van geniet! Ze zien er nog hetzelfde uit als op dag één doordat de posters zijn geprint op duurzaam geproduceerd papier. Daardoor zijn ze van hoge kwaliteit! Omdat de posters ook zo betaalbaar zijn, wil ik een aantal van deze posters ieder seizoen verwisselen. Zo kunnen we bijvoorbeeld in de herfst een prachtige collage aan de muur hebben hangen met oranje -en rood tinten. En in de winter wil ik juist weer prints hebben hangen met veel sneeuw en ijs!

poster

Kortingscode voor 50% korting!

Namens Poster Store mag ik 50% korting aanbieden! Met de code lieke50 krijgen jullie maar liefst 50% korting op alle posters uit het assortiment van Poster Store (m.u.v. Selection posters)! De code is geldig t/m 19 augustus 2021. Bij deze wil ik Poster Store nogmaals bedanken voor de prettige samenwerking!

Verander jij jouw decoratie in huis ook ieder seizoen?

Dit vind je misschien ook leuk

1 Comments

  • Audrey

    August 16, 2021 at 8:38 am

    Oe, die zijn mooi! Geven echt veel sfeer. Zelf verander ik eigenlijk niet al te vaak iets aan mijn huis.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post