Naar een recreatiepark op vakantie in eigen land!

Mijn vriend en ik zijn geen echte vakantiegangers die wekenlang naar het buitenland op vakantie willen. Wij houden het liever wat dichter bij huis en gaan graag naar een recreatiepark op vakantie in eigen land. Ik vind het dan ook extra gezellig als onze Berner Sennenhond Jaina mee op vakantie kan. Wat voor mij daarom tegenwoordig echter wel een pré is als we op vakantie gaan naar een recreatiepark, is dat huisdieren ook toegestaan zijn.

Recreatiepark De Leistert

Meestal gaan wij vroeg in het voorjaar of in het najaar op vakantie. Tijdens het coronavirus hebben we veelal thuisgezeten en zijn we eigenlijk maar één keer op vakantie geweest in twee jaar tijd. Nu er door de versoepelingen weer wat meer mag, zitten we langzaamaan te kijken of we in het najaar nog een keer op vakantie kunnen gaan. Zo rond de herfstvakantie. Opnieuw naar een recreatiepark gaan zie ik wel zitten!

Het lijkt me ideaal om naar recreatiepark de Leistert op vakantie te gaan! Er zijn eindeloos veel faciliteiten te beleven op het park. Het enige nadeel is dat het weer rond de herfstvakantie altijd wat wisselvallig zijn. Indien de weersomstandigheden niet echt meezitten, zijn er gelukkig nog genoeg indoor-faciliteiten te beleven. Je hoort mij niet klagen als ik urenlang in een subtropisch zwembad rond kan zwemmen!

Huisdiervriendelijke bungalows

Daarnaast is de Leistert is een zeer diervriendelijk recreatiepark. Ze hebben verschillende huisdiervriendelijke bungalows tot hun beschikking. Zo kun je bijvoorbeeld een vakantie boeken in een vakantieboerderij of een moderne bungalow. Sommige beschikken zelfs over een omheinde tuin zodat je viervoeter lekker los kan rennen!

Naast de vele bungalows die je op de site kunt boeken, kun je er ook voor kiezen om een kampeerplaats te boeken waar je met je eigen caravan kunt staan. Zo kun je voor een standaard kampeerplaats kiezen of voor een luxere plek met meer comfort. Je maakt het kamperen in het najaar op de camping herfstvakantie helemaal naar wens!

Eindeloos veel faciliteiten!

Zelf heb ik nog geen kinderen, maar het lijk me zó leuk om samen met je kinderen naar een recreatiepark op vakantie te gaan! Misschien ben jij wellicht op zoek naar een kindvriendelijke kindercamping Nederland waar je met je gezin naartoe kunt gaan. Kinderen kunnen bij de Leistert zichzelf helemaal uitleven op de vele speeltoestellen, speciale kinderveldjes en in het zwembad hebben ze de nodige waterpret!

Daarnaast ligt er vlakbij het recreatiepark het natuurgebied Leudal. Het gebied staat bekend om haar prachtige veelzijdige natuurgebied. Van beekdalen, diverse boomsoorten en heide gebieden. Dankzij de diverse wandelroutes kun je hier heerlijk wandelen met de hond. Ook zijn er verschillende fietsroutes die je kunt volgen. Wat het ook extra leuk maakt, is dat je diverse bosdieren tegen het lijf kunt lopen!

Indien ik het voor het zeggen had, zou ik eindeloos gaan genieten van de faciliteiten die recreatiepark de Leistert te bieden heeft! Lekker vaak naar het subtropisch zwembad en lange wandelingen maken met de hond zie ik wel zitten!

Ga jij nog op vakantie dit jaar?

You may also like

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post