games

Mijn Entertainment Challenges voor 2022!

Net als voorgaande jaren wil ik in 2022 weer verschillende Entertainment Challenges voor mezelf opzetten. Ik vind het altijd super leuk om aan het einde van het jaar hierop terug te kijken. Vandaag kijken we terug op 2021 – heb ik deze challenges wel gehaald? Maar ook stel ik voor mezelf vandaag wat nieuwe challenges op!

Statistieken Entertainment Challenges 2021

In 2021 had ik mijn lees challenge drastisch verlaagd. Jaren geleden las ik makkelijk 50 boeken per jaar, maar tegenwoordig kan ik mijn aandacht er niet goed meer bijhouden. Ik kan de tijd niet vinden om lekker alleen met een goed boek weg te kruipen onder een dekentje. Ik moet mezelf die tijd gewoon echt gunnen! In 2021 stond mijn lees challenge op het lezen van 20 boeken, maar ik las er 8… Dit jaar wil ik een reading journal bij gaan houden – hopelijk motiveert me dat wat meer!

Het kijken van films en series ging me wat beter af. Al moet ik eerlijk toegeven dat ik tegenwoordig vaker een serie kijk dan een film want ‘die duren zo lang’. Maar twee afleveringen van een serie duren vaak net zo lang. Van de 40 films keek ik er 18, maar van de 20 series keek ik er 23!

En last but definitely not least wilde ik graag 10 games spelen in 2021. Ook deze challenge heb ik gehaald! Ik speelde maar liefst 15 games uit. Ik merk tegenwoordig dat gamen wel echt mijn grootste hobby is. Ik kan met gemak mezelf helemaal verliezen in een digitale wereld!

Nieuwe Entertainment Challenges voor 2022

Voor 2022 wil ik sommige challenges iets gaan verhogen en andere iets gaan verlagen. Voor mijn lees challenge wil ik graag 25 boeken lezen. En dat wordt nog wel een uitdaging! Maar ik wil heel graag een reading journal gaan bijhouden dit jaar. Daarnaast wil ik graag de 22 in 2022 challenge gaan doen. Dit houdt in dat je 22 boeken leest in 2022. Dit kunnen nieuwe releases zijn, maar ook boeken die je al een tijdje op je TBR lijstje staan. Deze boeken wil ik dan op een leuke manier gaan verwerken in mijn reading journal!

Het aantal series dat ik wil kijken, laat ik staan op 15. Vorig jaar heb ik dit ruimschoots gehaald maar omdat ik graag meer wil gaan lezen, vind ik 15 series wel een mooi aantal. Daarnaast gooi ik mijn film challenge drastisch omlaag naar 20. Dit omdat ik tegenwoordig dus veel liever een serie kijk dan een film.

Het aantal games dat ik wil spelen laat ik op 10 staan. Met de meeste games die ik speel ben ik zo’n 40 uur bezig. Ook speel ik heel vaak MMO’s (Massive Multiplayer Online) en die kun je eigenlijk nooit echt uitspelen!

Meer creatief bezig zijn

Naast de challenges van dit jaar, wil ik heel graag wat meer creatief bezig zijn. Denk hierbij aan het bijhouden van verschillende journals maar ook met het maken van muziek! Al heel lang wil ik leren om piano te spelen. Ik heb als tiener op keyboardles gezeten dus noten lezen dat kan ik al. Ik wil gewoon bepaalde nummers echt vloeiend kunnen spelen – dat lijkt me zo tof! 

Heb jij bepaalde challenges voor jezelf opgezet dit jaar?

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post