Action Shoplog mei 2020

Het is voor mij al maanden geleden dat ik voor het laatst naar de Action ben geweest. Dankzij de komst van het coronavirus heb ik winkels vermeden. Ik wil namelijk het funshoppen zoveel mogelijk vermijden. Als ik niks nodig heb dan ga ik ook niet onnodig de deur uit. Maar laatst stopte ik het allerlaatste biologisch afbreekbare afvalzakje in de pedaalemmer voor het groene afval. En deze haalde ik altijd bij de Action. Dus ik heb toch even snel een tripje naar de Action gemaakt en heb voornamelijk veel handige dingen gekocht.

Opgeruimd staat netjes

Allereerst nam ik mee waar ik uiteindelijk ook voor kwam – biologisch afbreekbare vuilniszakjes. Ik was bang dat ze deze niet meer zouden hebben. Maar er lag zรณ’n grote stash, dat je niet eens zag dat ik vijf stuks in mijn winkelwagentje had gegooid. Daarnaast nam ik nog meer mee voor in het huishouden, vaatdoekjes en sponsjes. Ik kon me namelijk herinneren dat deze ook bijna op waren.

Handig om in huis te hebben

Ook had ik nieuwe gebakbordjes nodig. Degene die we nog hadden, waren van plastic en dat plastic was aan het loslaten. Niet erg gezond als je dat binnen krijgt. Helaas was de keuze niet reuze, en ging ik uiteindelijk maar voor deze glazen gebakbordjes. Ze zijn niet helemaal naar mijn smaak, maar ach, het kan ermee door!

Ik denk ook dat ik op het moment de enige ben met onhandelbaar haar. Het is lang, mijn pony hangt steeds in mijn gezicht en er zit gewoonweg geen model meer in. Ik heb mijn haar dan ook bijna iedere dag in een knot of staart op mijn hoofd. Ook wil ik mijn pony nog wel eens naar achteren doen met een klemmetje of een speldje. Die ik vervolgens natuurlijk weer kwijt raak. Vandaar de nieuwe speldjes.

Laatst brak mijn grote haarklem af waar ik mijn haar altijd mee vastzet tijdens het stijlen. Dus ik had een nieuwe nodig. Nu ben ik bang dat deze grote klemmen ook zo afbreken. Want heel eerlijk – deze voelen niet zo heel stevig aan. Maar voor dat geld, is het zeker het proberen waard!

Daarnaast had ik nog wat lijmstiften nodig omdat ik het journalen laatst weer had opgepakt. Ook nam ik nog wat pennen mee want die zijn allemaal ineens spoorloos verdwenen. En niet iets wat ik perse nodig had, maar wat wel handig is om in huis te hebben – inpakpapier! Ik vond het patroon op deze twee rollen echt heel leuk dus die kon ik niet laten liggen.

Gewoon, omdat het leuk is!

Mijn oog viel vervolgens op deze leuke kruidenpotjes in houten rekje. Ik heb laatst erg veel losse thee ingeslagen en deze liggen allemaal half open in een kastje. Wel dichtgeplakt, maar het ziet er echt niet uit. Ik ben dus van plan om mijn losse thee in deze potjes telkens bij te vullen. Het ziet er niet alleen heel leuk uit, maar het is ook handig!

Daarnaast kocht ik nog wat dingen die ik toevallig tegen kwam, maar waar ik niet naar op zoek was. Als eerste viel mijn oog op deze houten lettertjes die ik wel leuk kan gebruiken voor bijvoorbeeld in foto’s. En omdat Dennis zat te zeuren om snoep en andere lekkere dingen, besloot ik om lions voor hem mee te nemen. In andere woorden – stiekem ook voor mezelf. Lekker hoor!

Ook kwam ik deze afschuwelijke haai mok tegen die ik voor de lol had meegenomen voor Dennis als cadeautje. We hebben altijd zo’n onderonsje over haaien, don’t ask why.

Blijf jij ook nog steeds zoveel mogelijk thuis?

You may also like

2 Comments

  • zwartraafje

    May 21, 2020 at 11:29 am

    Ja, absoluut. Ik ben sinds de start van deze periode enkel buiten geweest om te wandelen/fietsen of naar het ziekenhuis te gaan. Waarschijnlijk duurt het nog even vooraleer ik weer kan gaan winkelen. Dat kruidenrekje zou ik zo willen omtoveren in een potionrekje. De letters zag ik ook al bij enkele mensen opduiken, die zijn inderdaad leuk voor in foto’s. Het inpakpapier lijkt me dan weer heerlijk voor mijn neefjes en metekindje.

  • Audrey

    May 25, 2020 at 11:47 am

    Ooo, die houten lettertjes zijn leuk! Het cadeaupapier ook, maar ik kwam mijn bescheiden voorraad gisteren tegen toen ik wat opruimde, en toen heb ik besloten dat ik voorlopig echt geen nieuw papier mag ๐Ÿ˜‰

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post