heartstopper graphic novel en final fantasy lost stranger manga en a touch of ruin leesboek

Wrap-up januari 2024

Januari was een redelijk rustige maand. Maar voor mijn gevoel is januari wel voorbij gevlogen. Dat vind ik persoonlijk eigenlijk wel fijn, want meestal blijf ik een beetje in de feestdagen sfeer hangen en dan voelt januari als zo’n saaie maand waarin ik niet vooruit te branden ben. Ik ben het jaar wel goed van start gegaan want ik las maar liefst 7 boeken! Kijk je mee naar mijn wrap-up van januari?

Gelezen

In januari begon ik aan de manga serie genaamd Final Fantasy Lost Stranger. Ik last hiervan volumes 1 t/m 4. Mijn vriend heeft heel de serie aangeschaft en op aanraden van hem ben ik er ook aan begonnen. Ook las ik de graphic novel van Heartstopper volume 5, die weer intens schattig was. Ik vind het heerlijk om even in de wereld van Nick en Charlie te duiken.

Verder las ik De Prins van Trots uit waar ik heel erg van genoten had. Ook las ik A Touch of Ruin binnen een paar dagen uit. Ik was ziek en bracht wat middagjes op de bank door. Ik vloog echt door dat boek heen en ik kan niet wachten totdat van beide boeken de vervolgdelen binnenkort uitkomen!

Gespeeld

In januari speelde ik het spel Super Mario Bros Wonder uit op de Nintendo Switch. Deze game kreeg ik voor kerst en wat een toffe game was dit! Het is een sidescroller net zoals de Mario games van vroeger. Het spel was niet heel moeilijk en ik had het daardoor ook vrij snel uit, maar ik heb me wel heel erg vermaakt met deze game! Daarnaast heb ik me ook uren weten te vermaken met de nieuwe patch van Final Fantasy XIV.

Nieuwe aanwinsten van januari

Ik geef mezelf meteen even een schouderklopje, want ik kocht in januari maar twee boeken. Ik kocht namelijk alleen Heartstopper volume 5 en Throne of the Fallen, geschreven door Kerri Maniscalco. Je zal haar wellicht wel kennen van de Koninkrijk der Zonden trilogie, ofwel The Kingdom of the WIcked trilogie in het Engels. Throne of the Fallen in een standalone, maar speelt zich af in hetzelfde universum als The Kingdom of the Wicked trilogie.

Verder gaf ik nog wat geld uit in de Winter Efteling, kocht ik nog wat kleding voor Logan, brokken en vlees voor Jaina en wat andere huishoudelijke dingetjes. Nog een andere leuke nieuwe aanwinst zijn de twee nachtlampjes die ik bestelde. Binnenkort ga ik de slaapkamer een make-over geven en nieuwe nachtlampjes konden ook zeker niet ontbreken. Als de slaapkamer af is, zal ik er nog een blogpost over schrijven. Ook kocht ik nog cadeautjes voor mijn ouders die beide jarig waren in januari!

Heb jij nog iets leuks gedaan in januari?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post