Final Fantasy 7 Remake voor de playstation 4 en een harry potter the grim kaars en het boek de prins van toorn

3 Dingen waar ik naar uit kijk in februari!

Ze zeggen altijd dat je iets moet hebben om naar uit te kijken, zodat je niet in die welbekende winterdip vast komt te zitten. Al is het maar iets kleins. Het moet iets zijn wat niet te lang op zich laat wachten na de feestdagen. Dus bijvoorbeeld niet de vakantietrip die je alvast geboekt hebt voor in de zomer. Dit zijn de 3 dingen waar ik naar uit kijk in februari!

Het boek De Koning van de Hel

Op dinsdag 13 februari komt De Koning van de Hel uit, geschreven door Kerri Maniscalco. Dit is het derde en tevens laatste deel uit de Koninkrijk der Zonden trilogie, ofwel The Kingdom of the Wicked trilogie in het Engels. Al eerder verschenen er recensies op mijn blog van De Prins van Toorn en De Prins van Trots. Hieronder kun je een korte samenvatting lezen van het eerste deel:

In De Prins van Toorn volg je Emilia en haar tweelingzus Vittoria. Zij zijn streghe – heksen die in het geheim tussen de mensen leven. Wanneer Vittoria op een mysterieuze wijze wordt vermoord, doet Emilia er alles aan om erachter te komen wie dit op zijn of haar geweten heeft. Haar zoektocht naar de moordenaar leidt haar naar een wereld vol duistere magie, demonen en andere bovennatuurlijke gebeurtenissen.

Tijdens haar zoektocht komt Emilia een van de zeven prinsen van de hel tegen – Toorn. Hij biedt zijn hulp aan bij het vinden van de moordenaar van Emilia’s tweelingzus Vittoria. Toorn beweert dat hij aan Emilia’s kant staat omdat hij zelf ook op zoek is naar de moordenaar. Emilia vertrouwt Toorn niet helemaal maar besluit toch zijn hulp te accepteren. Samen duiken ze dieper in het rijk van het bovennatuurlijke. Ze ontdekken intriges en complotten die groter zijn dan ze ooit hadden verwacht. Maar niets is wat het lijkt…

Booktok event bij boekhandel De Drukkerij

Op vrijdag 23 februari organiseert boekhandel De Drukkerij in Middelburg een Booktok evenement! Het evenement begint om 19:00 uur en zal eindigen rond een uur of 22:00. En het leuke is – ik mag daarbij aanwezig zijn als standhouder met mijn bedrijf Beyond Stories! Op deze avond zal ik bookish kaarsen en waxmelts verkopen die ook te koop zijn in mijn webshop.

Ik kijk er alvast heel erg naar uit. Ik vind het altijd zo leuk om iedereen in het echt te zien. Het enthousiasme straalt altijd van iedereen af bij het zien van alle producten! Voor meer informatie raad ik je aan om het TikTok account van boekhandel De Drukkerij in de gaten te houden!

Final Fantasy VII Rebirth voor de Playstation 5

Op donderdag 29 februari komt het vervolg van Final Fantasy VIII Remake uit, namelijk Final Fantasy VII Rebirth. In 2022 kondige Square Enix aan dat het vervolg van Final Fantasy VII Remake in de winter van 2023 uit zou komen. Dit werd later uitgesteld naar 29 februari 2024. Ik kijk hier al zo ontzettend lang naar uit en deze maand is het dan eindelijk zover! Hieronder kun je een korte samenvatting lezen van Final Fantasy VII Remake:

Final Fantasy VII Remake is een hervertelling van het klassieke RPG-spel Final Fantasy VII, dat oorspronkelijk in 1997 werd uitgebracht voor de Playstation. Je volgt Cloud Strife, een ex-SOLDIER die zich aansluit bij een groep rebellen genaamd Avalanche. Samen verzetten ze zich tegen Shinra Electric Power Company, een organisatie die de wereld uitput om hun eigen winst te behalen.

Tijdens hun strijd tegen Shinra wordt Cloud geconfronteerd met zijn eigen mysterieuze verleden en loopt een oude, bekende vijand tegen het lijf genaamd Sephiroth. Sephiroth heeft plannen om de wereld te vernietigen.

Waar kijk jij naar uit deze maand?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post