WIN! Een Diamond Painting pakket van Hobby Painter!

Laatst vertelde ik al uitgebreid dat Diamond Painting mijn nieuwe hobby is geworden! En deze hobby wil ik graag met jullie delen. Vanaf vandaag kun je gratis kans maken om ook met deze hobby te beginnen of om hem voort te zetten natuurlijk! Ik geef namelijk een compleet Diamond Painting pakket weg! Lees snel verder wat je moet doen om kans te maken op een super tof Diamond Painting pakket van Hobby Painter!

Wat kun je winnen?

Je kunt deze super toffe, hoge kwaliteit Diamond Painting winnen van een super schattig vosje, inclusief de bijbehorende tools! Deze Diamond Painting is momenteel niet meer beschikbaar in de webshop van Hobby Painter dus sla nu je slag! Dit pakket bevat een Diamond Painting van een vredig vosje, Diamond Painting tools, twee sets aan opbergbakjes en natuurlijk de bijbehorende diamonds. Dit pakket heeft een totale waarde van €69,95!

Wat moet je doen om kans te maken?

Laat hieronder in de comments achter waarom jij dit Diamond Painting pakket graag zou willen winnen. Vergeet niet je e-mailadres in te vullen in het daarvoor bestemde vakje zodat ik contact met je op kan nemen indien je gewonnen hebt. Like daarnaast ook even mijn Facebook pagina. Indien je het leuk vindt, kun je me ook nog volgen op Instagram!

De winactie loopt t/m vrijdag 31 juli 2020. In de eerste week van augustus neem ik persoonlijk contact op met de winnaar. Om mee te doen aan deze winactie dien je woonachtig te zijn in Nederland of België!

Veel succes iedereen!

You may also like

3 Comments

 • Patricia

  June 30, 2020 at 7:02 pm

  Ik wil graag meedoen en dat is voor de mensen in mijn omgeving vast een verrassing, omdat ik nogal lacherig doe over diamond painting. Ik dacht eerst dat het niks voor mij zou zijn, maar andere mensen zeggen dat ik er vast rustig van zal worden. Het valt me op dat ik steeds meer enthousiaste verhalen hoor en als ik op Instagram mensen ontspannen bezig zie, word ik toch wel ergens nieuwsgierig. Ik laat me graag een keer verrassen 🙂 en wie weet verras ik straks mijn vrienden er ook wel mee haha

 • Martine

  July 3, 2020 at 11:48 am

  Ik doe graag mee!
  Eigenlijk al een tijdje geinteresseerd in diamond painting, maar nog niet de tijd gehad om echt te gaan zitten en een leuke art uit te zoeken om het mee te proberen.
  Na dat ik jouw diamond painting zag en je erover heb horen praten, ben ik toch nog wel wat meer geinteresseerd geworden.

  En we hebben nog art nodig in ons nieuwe huis, zou een mooie eerste zijn 😀

 • Wilma van ‘t Hof

  July 6, 2020 at 10:18 pm

  Ik doe heel graag mee voor mijn schoonmoeder.
  Ze heeft wel een leuke verrassing verdiend.
  De hele coronatijd heeft zij zich kranig gehouden, en veel thuis doorgebracht. Op haar kamertafel lag altijd wel een grote legpuzzel waar ze mee bezig was. Denk dat ze toe is aan een nieuwe uitdaging.
  En daar mag zij wat mij betreft aan gaan beginnen als ze verplicht het rustig aan moet doen tijdens haar herstel na een ingrijpende operatie.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post