Kleur in je interieur met kunstplanten van Maxifleur!

Planten kunnen een interieur echt helemaal opfleuren. Helaas wordt niet iedereen met groene vingers geboren en zo ook ikzelf niet. Daardoor kunnen planten een doorn in het oog worden. Je moet ze onderhouden en tijdig water geven, niet te veel maar ook zeker niet te weinig. Een hele opgave voor iemand die nogal vergeetachtig kan zijn. Tegenwoordig bestaan er ook kunstplanten die net echt lijken. Je hebt er geen omkijken naar en toch kun je genieten van een fris, groen kleurtje in je interieur. Ideaal als je het mij vraagt!

Een Urban Jungle in je huiskamer

Een huiskamer vol met planten, het ene blad nog mooier dan het ander. Prachtig vind ik het om te zien zo’n persoonlijke Urban Jungle in je huiskamer. Helaas ben ik zoals vele anderen ook geen, zoals het tegenwoordig genoemd wordt, ‘plant mama’. Ik ben meer het type van: “Ach, die plant overleeft het toch wel.” En op het moment dat de bladeren slap beginnen te hangen, krijgt ‘ie weer een klets water over zich heen. Zo, nu kan ‘ie er weer even lekker tegenaan!

Maar jammer genoeg werkt het zo niet. Je moet tijd en aandacht steken in het onderhouden van planten. Iets waar ik mezelf heel graag in wil verdiepen, maar waar ik mezelf niet echt toe kan zetten. De enige planten die ik momenteel in huis heb zijn: een plant waar mijn hamster zo nu en dan aan kan knabbelen, een klimop die niet groeit (maar ook niet dood gaat) en een vetplantje die de spuigaten uitgroeit (en waar ik stiekem ook wel een beetje trots op ben). Gelukkig is er een goed alternatief voor mensen zoals ik die geen groene vingers hebben, namelijk: kunstplanten!

Kunstplanten van Maxifleur

Voor iedereen die zichzelf in het bovenstaande herkend, heeft Maxifleur dΓ© oplossing: kunstplanten! Maxifleur heeft een heel uitgebreid assortiment aan kunstplanten die je in een grote showroom kunt bewonderen. Ideaal om eens lekker rond te neuzen. Ook heeft Maxifleur een Virtuele Showroom tot hun beschikking, zodat je lekker vanuit je luie stoel inspiratie op kunt doen.

De assortimentskeuze is reuze van Maxifleur. Zo verkoopt de webwinkel niet alleen kunstplanten voor binnen, maar ook voor buiten. Het voordeel hiervan is dat je in de winter altijd een mooie groene tuin hebt en dat je nooit meer hoeft te sproeien op zomerse dagen. Naast de standaard kunstplanten verkoopt Maxifleur ook kunst hangplanten en bloemen. En om het nog wat bonter te maken, ze verkopen er zelfs kunstbomen!

Beschik jij over veel planten in jouw interieur?

Bron foto’s: Urban Jungle, Pannenkoek kunstplant

You may also like

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post