so many pages boekenbox

So Many Pages Unboxing – Boekenbox september 2022

Het bedrijf So Many Pages maakt iedere maand unieke boekenboxen. Elke maand krijg je het nieuwste boek van een Nederlandse of Vlaamse auteur. De boeken zijn altijd gesigneerd wat het extra speciaal maakt! Vandaag gaan we een kijkje nemen naar de inhoud van de september box!

Het boek uit de september box van So Many Pages!

young adult boek sterrenjager van jen minkman

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen! Het boek wat in de september box zat was Sterrenjager, geschreven door Jen Minkman. Uiteraard is het boek ook gesigneerd! Sterrenjager is echt een plaatje om te zien en valt volgens mij helemaal in mijn straatje! Jen schrijft op de auteurskaart dat ze zelf op vakantie is geweest in Jersey, waar dit verhaal zich afspeelt. Daar heeft ze foto’s geschoten van een heleboel plekken. Deze foto’s zijn verwerkt in ieder hoofdstuk en het is echt super tof gedaan!

In Sterrenjager ga je op avontuur met de tweeling Berry en Ozan. Zij wonen samen met hun opa op het Britse eiland Jersey. Berry en haar broer Ozan schrijven samen een bekend blog over bovennatuurlijke verschijnselen. Als er op een dag een vreemde lichten te zien zijn boven een graancirkel en hun opa in het ziekenhuis belandt, komt hun leven in een stroomversnelling terecht. Hun familie blijkt al eeuwenlang een belangrijk geheim te bewaren…

Goodies So Many Pages boekenbox september 2022

gouden ganzenveer pen, witte en zwarte boekenlegger en een notitieblokje

De goodies in de box van deze maand vond ik verrassend leuk! Allereerst viel mijn oog op de gouden ganzenveer. Dit is een pen waar je werkelijk mee kunt schrijven – zó tof! De veer komt bij Lanzfeld Editions vandaan. Daarnaast krijgen we niet één, maar twee (!) boekenleggers – licht en duisternis – én het notitieblok met de quote ‘I’d rather be reading’ komen van So Many Pages zelf. De kwaliteit van de boekenleggers van So Many Pages zijn echt top! Ik gebruik deze dan ook regelmatig. En een notitieblokje kennen we nu wel denk ik 😉

artprint en thee met thee ei

Uiteraard kan een toffe art print van Blue Illusion Art niet ontbreken iedere maand! Daarnaast kregen we nog thee van Moments en een thee-ei. De thee van Moments vond ik vorige keer erg lekker! Tevens was de thee van Moments vervanging voor een glazen buisje kamillethee die oorspronkelijk in de box zou zitten. Helaas werden daar kleine insectjes in thee ontdekt – ie! De ‘Draai mij om!’ kaart bevat een exclusieve kortingscode als goedmakertje aangezien de box een week vertraging had opgelopen door het insectjes incident!

Kortingscode

En nu wel het toch over kortingscodes hebben! Met de code ‘MAKEITPERSONAL’ ontvang je 5 euro korting op jouw allereerste boekenbox! Vergeet zeker niet om hier goed gebruik van te maken. Deze kortingscode loopt namelijk nog tot eind september.

Heb jij weleens een boekenbox bij So Many Pages besteld?

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post