so many pages boekenbox

So Many Pages Unboxing – Summer Bookbox 2022

So Many Pages maakt maandelijkse boekenboxen. Iedere box heeft zijn eigen thema. In de maandelijkse boekenbox krijg je altijd een Nederlandstalig boek van een Nederlandse of Vlaamse auteur. Als uitzondering op de maandelijkse boekenboxen, heeft So Many Pages dit jaar een zomerbox uitgebracht met een Engelstalige Young Adult. Een heel leuk idee! Laten we snel naar de inhoud gaan kijken!

Inhoud So Many Pages Summer Bookbox 2022

Het boek in de summer box is See You Yesterday geschreven door Rachel Lynn Solomon. Ik heb nog nooit van deze auteur gehoord, laat staan er iets van gelezen. De samenvatting klinkt in ieder geval veelbelovend! Het klinkt alsof het hoofdpersonage Barrett Bloom in een soort van timeloop zit samen met een medestudent. Ik ben benieuwd! Uiteraard is ook dit boek weer gesigneerd door de auteur.

Het kleurenthema van deze box was echt heerlijk – het deed me meteen aan de zomer denken. De stickers in de box zijn gemaakt door Chapter & Chill. Stickers komen altijd goed van pas in mijn planner of journal. De boekenlegger met citroenen vond ik ook meteen geweldig. En het to do notitieblok komt altijd goed van pas! Het design vind ik ook echt mega schattig en het past perfect bij de zomer!

Ook zaten deze goodies nog in de box. Verschillende soorten thee, een bedankt kaartjes waarmee je exclusieve kortingen bij So Many Pages kunt scoren en een suncatcher gemaakt door Join the Creative Side. Chelsea maakt echt de meest schattige boekenleggers, stickers, kaartjes! De suncatcher kun je op je raam plakken (met water!) waardoor je een prachtige regenboog in huis krijgt. Ik kan niet wachten om dit uit te proberen!

totebag met tekst oh happy day

En het laatste item wat in de box zat was deze zomerse totebag! Helaas vind ik de kwaliteit van deze totebag niet zo goed als de United States totebag uit de vorige box. De tekst is in ieder geval wel heel vrolijk!

Kortingscode

De komende maanden werk ik samen met So Many Pages. Dit betekent dat ik een exclusieve kortingscode met jullie mag delen. Met de code MAKEITPERSONAL ontvang je €5,00 korting op je allereerste boekenbox! In augustus neemt het team van So Many Pages een maandje pauze. Er zal deze maand dan ook geen nieuwe boekenbox verschijnen. Je kunt je wel alweer inschrijven voor de boekenbox van september met een nieuw thema!

Wat is jouw favoriete item uit de summer box?

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post