De nieuwe Josh V Mascha Planner

De nieuwe Josh V Mascha Planner is een ware hype. De planner was binnen een paar uur al uitverkocht op de dag van verschijning. Ik twijfelde nog of ik hem wel of niet wilde bestellen, aangezien mijn vorige Mascha Planner nog niet helemaal vol was. Ik ben geen impulsieve koper en toen ik de knoop eindelijk had doorgehakt, was hij uitverkocht. Nee toch!

Er was zoveel vraag naar de nieuwe Josh V Mascha Planner dat ze daarom besloten hadden om een herdruk te laten maken van de planner. Daardoor heb ik hem toch nog kunnen bestellen – yes! Deze editie van de planner is overigens nu wel écht uitverkocht.

Josh wie?

Josh V, ofwel Josh Veldhuizen, is een modeontwerpster wonend in Amsterdam. Haar versies van de Mascha Planner zijn altijd een tikkeltje anders dan de versies die Mascha zelf ontwerpt. Ze hebben namelijk een wat luxere uitstraling terwijl de andere planners een wat meer speels ontwerp hebben. De luxe uitstraling past dan ook perfect bij het modemerk. Dat de nieuwe Josh V Mascha zo ontzettend snel uitverkocht was, is ook niet gek. Want een planner die er zó luxe uit ziet mag ook wel de nodige aandacht ontvangen!

De cover is ZO MOOI

De cover is gemaakt van imitatieleer en het ontwerp is geheel ontworpen door Josh V. Het is een soort van opgehoogde kaft met prachtige stiksels. De planner matched bij de aankomende Lente collectie van de modeontwerpster. Niet echt waar ik persoonlijk in geïnteresseerd ben, maar het is wel een leuk extraatje. Ik kocht deze planner dan ook voornamelijk voor de cover en de rustige kleuren. Ik was zelf namelijk totaal geen fan van de Neon Kleuren Editie* van de Mascha Planner. Ik vond de kleuren van deze planner iets te heftig. Maar ik kan me voorstellen dat je dit juist wél heel leuk vind. Zo is er voor ieder wat wils!

Boordevol stickers!

Ook de nieuwe editie van de Mascha Planner bevat weer boordevol stickers! Een pluspuntje vind ik vooral dat de stickers waar geen tekst op staat, matte stickers zijn. Bij mijn Mermaid versie van de Mascha Planner kon ik hier namelijk niet goed op schrijven omdat de stickers niet mat waren. Ik veegde hetgeen wat ik geschreven had zo weer uit of ik kon er niet eens makkelijk op schrijven.

Genoeg ruimte voor mijn To Do’s

Laatst deelde ik natuurlijk dat ik eindelijk een vast ritme heb gevonden in mijn leven. Deze planner helpt me ook behoorlijk daarbij. Iedere dag heb ik genoeg ruimte om alles te noteren wat ik graag wil gaan doen die dag. Ik probeer een week van te voren de planner in te delen, zodat ik niet teveel kleine dingetjes tussendoor ga plannen. Ik merk dat ik mezelf zo beter aan mijn planning kan houden. Aan het einde van dag, kan ik vaak ook alles afstrepen!

Maak jij gebruik van een planner?

*Dit is een affiliate link. Als je gebruik maakt van deze link en iets bestelt op deze site, dan krijg ik een kleine commissie. Dit kost jou niks extra’s en hierdoor help je mij en mijn blog te ondersteunen!

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post