boekenbox

So Many Pages Unboxing – Boekenbox Juni 2022

Een unboxing van een boekenbox, dat is lang geleden! Vandaag heb ik voor jullie een unboxing van de juni boekenbox van So Many Pages! Dit is de allereerste keer dat ik een boekenbox ga openmaken van So Many Pages dus ik ben heel erg benieuwd! Kijken jullie mee?

Over So Many Pages

So Many Pages is een maandelijkse boekenbox. Maandelijks ontvang je de leukste Young-Adult boeken van een Nederlandse of Vlaamse auteur. In elke box ontvang je minstens 5 leuke goodies en een exclusieve art-print in het teken van het boek. Daarnaast ontvang je ook nog een brief van de auteur en is het boek gesigneerd! Zo’n boekenbox kost je €29,99 (excl. verzendkosten) per maand en is op ieder moment opzegbaar. Maar iedere maand weer brengen de boekenboxen van So Many Pages een glimlach op je gezicht!

Daarnaast kun je ook kiezen voor een boekenbox zonder goodies. Daarin ontvang je het gesigneerde boek, begeleidende brief van de auteur én de exclusieve art-print. Deze optie kost €19,99 (excl. verzendkosten) en komt (als het past) door de brievenbus! Daarnaast kun je bij So Many Pages ook terecht voor allerlei Young-Adult boeken en andere leuke merchandise!

Inhoud So Many Pages boekenbox juni 2022

boek

Het boek voor de juni boekenbox van So Many Pages is Amarant! Amarant is geschreven door Emmelie Arents en is een Dystopische Young Adult. Het boek is gesigneerd door Emmelie Arents en je krijgt daarbij nog een leuke brief van haar. Ik had al zo’n voorgevoel dat dit boek in de box zou zitten! Ik vind het echt een prachtexemplaar en ik kan niet wachten om het boek te gaan lezen!

De eerste goodies waar we naar gaan kijken komen van So Many Pages zelf. Een totebag, boekenlegger en een kaartje. De totebag lag bovenop en ik vind hem echt heel tof! Mijn oude totebags zijn wel aan vervanging toe, en deze past geheel in mijn straatje! Over de boekenlegger was ik ook erg enthousiast. De print erop vind ik fantastisch en hij is echt flink en van hele goede kwaliteit. De kaart gaat ook zeker goed van pas komen in de toekomst!

Ook zat er nóg een boekenlegger in de box, namelijk deze van het merk Lanzfeld. Het is een magnetische boekenlegger waar ik persoonlijk niet de grootste fan van ben. De afbeelding van de oude boeken erop vind ik dan wel weer heel leuk! Ook krijgen we een vlindertattoo van SIOOU. Een erg tof design, maar een item wat ik hoogstwaarschijnlijk niet zal gaan gebruiken. Daarnaast worden we nog verwend door Baru met een heerlijke chocolade bar!

Iets wat ik eigenlijk nog nooit gezien had en waar ik blij door verrast was, was de Cardle kaart. Dit is een 3D kaart gemaakt door MAYVES die je neer kunt zetten en waar je een kaarsenhouder van kan maken. De kaart is gemaakt van papier wat niet kan branden. Heel apart en ik kan niet wachten om het uit te gaan proberen!

Als laatste zit er nog een prachtige illustratie in die gemaakt is door Dyonne van Blue Illusion Art in samenwerking met Emmelie Arents. Dyonne maakt echt hele toffe artprint van verschillende Young-Adult verhalen!

Kortingscode

Voor de komende maanden ben ik een REP voor So Many Pages. Dit houdt in dat ik de komende maanden ga samenwerken met So Many Pages – echt super tof! Daarom heb ik ook een exclusieve kortingscode die ik met jullie mag delen. Met de code MAKEITPERSONAL ontvang je €5,00 korting op je allereerste boekenbox!

Ken jij So Many Pages al?

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post