kaarsen

Kaarsen gebaseerd op personages!

Achter de schermen ben ik altijd bezig met het verzinnen van nieuwe ideeën voor mijn webshop Beyond Stories. Helaas kan ik nooit alles tegelijkertijd uitwerken, al zou ik dat wel heel graag willen! Maar ik ben een nieuwe productlijn gestart. Ik heb namelijk kaarsen uitgebracht die gebaseerd zijn op verschillende personages!

Kaarsen gebaseerd op personages van Sarah J. Maas!

Als groot fan van de boeken van Sarah J. Maas, besloot ik om te beginnen met het maken van een aantal kaarsen gebaseerd op haar boeken. Denk hierbij aan de A Court of Thorns and Roses serie en haar nieuwste serie Crescent City. Daarnaast had ik op Instagram gevraagd van welk fandom mensen meer kaarsen willen zien. Een aantal keren kwam de ACOTAR serie naar voren maar ook Crescent City. Ik ben de beroerdste niet dus waar naar gevraagd wordt, daar kan ik alleen maar naar luisteren!

Rhysand ‘Night Lord’

kaarsen

Rhysand is één van mijn favoriete personages uit de ACOTAR boekenreeks, dus hij kon zeker niet ontbreken! Ik heb sinds het begin al een speciaal plekje in mijn hart gehad voor hem. Als Night Lord wilde ik hem een rustgevende geur geven. Ik ben daarom voor lavendel in combinatie met vanille gegaan. Een heerlijk, ontspannende geur om ‘s avonds lekker aan te steken!

Feyre ‘High Lady’

kaarsen

Natuurlijk kon Feyre, het ijzersterke hoofdpersonage uit de ACOTAR boekenreeks niet ontbreken! Als High Lady moest zij een op en top vrouwelijk geur krijgen. Daarom ben ik gegaan voor patchouli in combinatie met fruitige accenten zoals abrikoos. Een tikkeltje kruidig maar met heerlijke, zoete ondertonen!

Nesta ‘Kingslayer’

kaarsen

Na het lezen van A Court of Wings and Ruin, ben ik echt van Nesta gaan houden. Ik vond ACOWAR namelijk niet zo heel boeiend (sorry, not sorry). Ze was gewoon super badass en zelfverzekerd geworden en daar hou ik altijd wel van! En voor zo’n pittig personage vond ik een kruidige geur wel heel bijpassend. Daarnaast komt ook de geur van rode rozen sterk naar boven!

Bryce ‘Starborn Fae’

kaarsen

Het eerste deel uit de Crescent City boekenreeks, House of Earth and Blood, heb ik zelf nog niet gelezen. Ik heb deze kaars samen ontworpen met mijn REP (representative) – Anina van Anina Leest! De geur van de kaars van Bryce ruikt heerlijk zoet naar fruit in combinatie met verse bloemen! Het is één van mijn nieuwe favoriete geuren geworden!

Van welke personages zou jij graag kaarsen willen zien?

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post