Celebrate Books: Reaching For the Stars – Unboxing!

Jaaaa, daar is ‘ie dan – de tweede Celebrate Books box! Ik mocht de box gisteren in de ochtend in ontvangst nemen (wauw, dit klinkt zo officieel 8D) en nadat ik terug kwam van mijn werk, ging ik hem meteen unboxen voor jullie!

Het thema van de tweede box was Reaching For the Stars (wat ik helemaal vergeten was om te melden in mijn video). Ik was nog redelijk lang bezig geweest met het editen, maar ik hoop dat jullie mijn unboxing leuk vinden ;D Bekijk hem hieronder:

Wat vond jij van de tweede Celebrate Books box?

9 Comments

 • Esmee

  July 2, 2016 at 10:35 am

  Jaaaaa leuk gedaan! Ik vond de box ook heel tof!

 • Annabel

  July 2, 2016 at 11:16 am

  Leuk filmpje en ik vond de box ook echt heel erg leuk!

 • Martine

  July 2, 2016 at 3:06 pm

  Dat begin.. ik heb t 4 keer gekeken xD
  Youmademelaugh :’D

  Leuk filmpieee

  1. Lieke

   July 2, 2016 at 3:52 pm

   Mwuahaha, mooi zo xD Dat was ook de bedoeling :’D

 • Kirsty

  July 2, 2016 at 4:54 pm

  Leuke unboxing! Ik ben wel benieuwd naar het boek dat in de box zat, ken de schrijfster zelf nog niet.

 • NerdyGeekyGanboy

  July 2, 2016 at 5:06 pm

  Erg fijn als je chips opnoemt in je video en die gekke gozer die dat altijd eet.

 • Arendien

  July 2, 2016 at 11:23 pm

  heel leuk om zo’n box te krijgen !
  grappig het begin van het Filmpje ๐Ÿ™‚
  en spannend de unboxing !

 • zwartraafje

  July 3, 2016 at 7:35 pm

  Oh ja, ik was al weer vergeten dat jij er deze box gewonnen had. Ik had hem zelf niet besteld omdat het thema me niet echt aansprak. Uiteindelijk blijk ik natuurlijk alles leuk te vinden dat er in zit behalve het boek. Misschien moet ik de volgende editie dan toch maar wel een keertje bestellen. Alleen jammer van die extra verzendkosten naar Belgiรซ

 • Jet

  July 4, 2016 at 10:57 am

  Superleuk! Ik heb ‘m zelf niet besteld, maar er zitten wel enorm leuke dingen in!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post