1000 Vragen aan Jezelf #42

Vandaag komen onder andere de volgende vragen aan bod; Wie of wat gebruik ik vaak als excuus om iets niet te hoeven doen? Wat probeer ik uit angst te vermijden? En wat is mijn laatste onschuldige obsessie? Dit en nog veel meer in 1000 Vragen aan Jezelf deel 42!

1000_vragen_aan_jezelf_42_2_make_it_personal

573. Wie of wat gebruik je vaak als excuus om iets niet te hoeven doen?
Humm, humm… Waarschijnlijk zeg ik dan dat ik iets niet kan doen of zoiets?

574. Ga je graag naar de bioscoop?
Jazeker! Lekker popcorn eten met M&M’s, heerlijk ;D Oh en in de bios zit je toch altijd wel meer op het puntje van je stoel bij een film dan thuis, tenminste, ik heb dat altijd wel. En dat geeft toch weer een soort van, andere ervaring.

575. Hoe ruimdenkend ben je?
Best wel ruimdenkend, denk ik (denkception!) Al heb ik ook wel vaak dat ik geen zin heb om verder na te denken over iets. Lekker vaag weer dit xD

576. Wat probeer je uit angst te vermijden?
Spinnen~

577. Wat is je laatste onschuldige obsessie?
Chris Pratt ♥ Of misschien is dat toch niet zo onschuldig *shock*

578. Wat zou je dragen op de rode loper?
Een cosplay van mijn Final Fantasy XIV character – met heel veel shinies!

579. Hoe gaat het echt met je?
Ik kan hier wel heel mijn levensverhaal gaan typen, maar laten we dat maar niet doen ;D Het gaat wel oké deze dagen, I guess~

580. Waar heb je onlangs met pijn in je hart ‘nee’ tegen gezegd?
Ik kan zo snel even niks bedenken D: Maar er is vast wel iets…

581. Hoe kun je het voor jezelf simpeler maken?
Door niet zo koppig te zijn :3

582. Waar huil je in stilte om?
Dat Kingdom Hearts III nog steeds geen release date heeft en dat de collectors edition van The Last Guardian 130 euro kost *huilt*

583. Heb je ooit een liefdesbrief geschreven?
Hmm, niet echt een brief maar wel gedichtjes.

584. Heb je ooit een liefdesbrief gekregen?
En heb daardoor ook weer gedichtjes teruggekregen ;D

585. Geef je altijd aan een goed doel?
Hmm, nee eigenlijk niet ^^”

586. In hoeveel wereldsteden ben je geweest?
Uh, niet veel…

Waar heb jij onlangs met pijn in je hart ‘nee’ tegen gezegd?

1 Comments

  • zwartraafje

    June 28, 2016 at 8:53 pm

    Het eerste waar ik aan denk is Emmy’s feestje. Ik zou er wel bij willen zijn hoor maar ik ben die dag zelf jarig. Oh en de week nadien wilde ik wel naar het evenement in Eindhoven gaan. Ik had al opgezocht of ik er makkelijk met de trein kon geraken toen ik plots besefte dat ik dan de familie heb uitgenodigd voor mijn verjaardagsfeestje. De dag zelf doen we iets rustig met twee én een weekje later ga ik belachelijk veel dessertjes maken voor het feest waardoor ik dus twee keer niet naar Nederland kan komen.

    Ik heb ondertussen een Pavlov-reactie waarbij ik zodra ik Chris Pratt ergens zie aan jou moet denken. Vandaar mijn mailtje dat ik deze middag naar je verstuurde 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post