boekenbox

So Many Pages Unboxing – Boekenbox Juli 2022

Als REP (representative) van het bedrijf So Many Pages mocht ik begin juli alweer mijn tweede boekenbox ontvangen! Het thema van de maand juli was An American Lovestory. Met een beetje speurwerk kun je van tevoren al wel raden welk boek er in de boekenbox komt te zitten. Maar deze maand had ik werkelijk geen idee! Kijken jullie weer mee naar de inhoud van de boekenbox?

Inhoud So Many Pages boekenbox juli 2022

Laten we beginnen met het boek van deze maand en dat is Wij, Twee Jongens, geschreven door Aline Sax. Persoonlijk heb ik nog nooit eerder een boek van Aline Sax gelezen. Dit boek is overigens jaren geleden al verschenen, in 2006. Het verhaal is nu in een nieuw jasje gestoken!

Wij, Twee Jongens speelt zich af in 1910. Adriaan emigreert en vaart op een schip naar Amerika, naar New York om precies te zijn. Hij voelt zich eenzaam, kan niemand verstaan en wordt vrijwel meteen bestolen. Hij haat deze nieuwe stad waar hij in terecht gekomen is en heeft heimwee naar thuis. Het enige wat Adriaan wil, is zo snel mogelijk geld verdienen zodat hij kan terugkeren naar zijn familie. Maar dan wordt hij tot over zijn oren verliefd op een andere jongen…

totebag

De allereerste goodie die ik uit de box haalde was deze totebag! Op de totebag staat een afbeelding van het vrijheidsbeeld met als tekst Untited States of America. Het is een erg stevige totebag moet ik toegeven! Helaas is de print die erop staat niet helemaal mijn ding. De totebag uit de vorige boekenbox van So Many Pages was meer mijn ding en heb ik dan ook dagelijks in gebruik!

boekenleggers en bloemenzaadjes

Deze drie aparte boekenleggers vormen samen een drieluik, heel leuk gedaan! De afbeelding past ook perfect bij het boek. Ook zaten deze bloemenzaadjes in de box om vlambloemen te laten groeien. De site van Veer&Moon is helaas op dit moment offline omdat ze met vakantie zijn. Ik kan nu de instructies niet opzoeken en dat is wel jammer! Maar op internet kun je veel vinden. Ik had gelezen dat je deze zaadjes van half mei tot begin juni kunt zaaien. Misschien niet de ideale goodie voor in de juli box, maar ik ga deze zaadjes zeker bewaren voor volgend jaar!

notitieblok hartjeskaars en bedanktkaartje

Op de achterkant van het Thank You kaartje staat een exclusieve QR code. Met deze QR code krijg je iedere maand toegang tot de leukste kortingen! Het schattige kaarsje in de vorm van een hartje is gemaakt door Lani Home. Het notitieblokje komt uit eigen hand en daar kun je in het kort opschrijven waar het boek over gaat, wat je van het boek vond en wat je favoriete quote uit de boek is. Leuk om in te vullen na het lezen van een boek en vervolgens in het boek te bewaren!

art print en brief van de auteur

De toffe artprint is gemaakt door de getalenteerde Blue Illusion Art in samenwerking met Aline Sax, de auteur van het boek. Ik vind het heel tof dat je iedere maand een bijbehorende artprint in de box krijg! Daarnaast krijg je altijd een lieve brief van de auteur van het desbetreffende boek.

ansichtkaart en boekenleggers

Als laatste krijg je uiteraard een maandelijks kaartje met daarop het thema en met welke ondernemers So Many Pages ditmaal weer heeft samengewerkt. Ook kregen we nog een ansichtkaart en een aantal boekenleggers.

Kortingscode

Zoals jullie in mijn vorige unboxing psot al hebben gelezen, ben ik de komende maanden een REP voor So Many Pages. Dit houdt in dat ik de komende maanden samenwerk met So Many Pages – echt zó tof! Daarom heb ik ook een exclusieve kortingscode die ik met jullie mag delen. Met de code MAKEITPERSONAL ontvang je €5,00 korting op je allereerste boekenbox!

Wat is jouw favoriete item deze maand?

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post