Video: Verdermeer box unboxing!

In de eerste instantie greep ik net naast die super limited edition Verdermeer boekenbox van Blossom Books, waarvan er maar 65 exemplaren beschikbaar waren. Toch heb ik er nog eentje te pakken weten te krijgen!

Iemand anders wilde haar box niet meer en ik was de volgende op de lijst – jippie! Ik sprong echt een gat in de lucht toen ik dit hoorde~ Verdermeer is de Nederlands vertaling van het boek Furthermore, geschreven door de enige echte Tahereh Mafi. Het is een middelgrade boek en wordt ook wel vergeleken met Alice in Wonderland. Ik ben zelf dól op middelgrade boeken en Alice in Wonderland vond ik ook heel gaaf – dus ik kan echt niet wachten om in de wereld van Verdermeer te duiken!

Samenvatting;

Het is bijna drie jaar geleden dat de vader van de twaalf jaar oude Alice Alexis Koningsdauw uit Ferenwoud verdween met niets anders bij zich dan een liniaal. Alice is vastbesloten om hem terug te brengen maar ze heeft geen idee hoe. Wat ze wel weet, is dat ze nog meer houdt van Vader dan ze houdt van avontuur en nu gaat ze het een beleven om de ander te vinden.

Alice moet door het mysterieuze, gevaarlijke land Verdermeer reizen, waar onder soms boven is, papier tot leven komt en links soms rechts is maar soms ook heel erg krom. In deze wereld is niets wat het lijkt en Alice heeft al haar moed en verstand nodig om te kunnen overleven – maar het is vooral haar hart dat ze moet leren vertrouwen.

Oké, nu jullie een beetje weten waar het boek over gaat (waar ik voor het filmen van de onderstaande video eigenlijk geen flauw benul van had), kunnen jullie meekijken wat er zoal in deze geweldige, limited edition box zat!

Hebben jullie ook zo’n box te pakken weten te krijgen?

1 Comments

  • Verdermeer – Tahereh Mafi |

    September 15, 2016 at 7:31 am

    […] wil je daar meer over weten, of wil je weten wat er in de box zat, dan raad ik je aan om even mijn unboxing filmpje te […]

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post