1000 Vragen aan Jezelf #45

Het is weer even geleden dat er een 1000 Vragen aan Jezelf post online kwam, maar vandaag kunnen jullie weer een beetje meer over mij te weten komen~ Zo kom je onder andere te weten welk apparaat van vroeger ik mis, wat ik tegen mijn jongere ik graag wil zeggen en waar ik mijn kleding op uit zoek.

100_vragen_45_2_make_it_personal

615. Welk apparaat van vroeger mis je?
Tamagotchi, Game Boy (al heb ik deze wel nog steeds, dus ik hoef hem niet echt te missen), oude Winows 95/98 PC’s waar ik Tom en de Toveraardbei op kon spelen, viewmaster, videorecorder, cassette bandjes apparaat ding, en zo kan ik nog wel even doorgaan~

616. Waarin denk of doe je nog steeds als een kind?
In erg veel dingen moet ik zeggen :’D Laten we het voor nu even houden op het sparen van Pokémonkaarten en slapen met knuffels~

617. Heelt tijd alle wonden?
Natuurlijk blijft het erg sad als er iemand die dicht bij je stond is overleden of als er iets gebeurd is waar je spijt van hebt. Maar ik denk toch wel dat tijd alle wonden kan helen. Sommige dingen moet je ook gewoon echt even de tijd geven, doe je dit niet, dan kan dat misschien wel eens niet goed uitpakken.

618. Ben je romantisch?
Ik denk dat ik romantisch ben op mijn eigen, rare, nerd-achtige manier :’D

619. Wat zou je tegen je jongere ik willen zeggen?
Doe iets met of aan je haar, please ;c

620. Wat doe je met gekregen souvenirs?
Bewaren, ophangen, wegzetten – wat je normaal doet met souvenirs I guess?

621. Van wie heb je onlangs afscheid moeten nemen?
Van niemand gelukkig~

622. Ben je (of zou je zijn) een jongens- of meisjesmoeder?
Moeilijk! Aan de ene kant denk ik een jongensmoeder want dan kun je met superhelden en lego en zo spelen, maar voor meisjes hebben ze ook wel heel leuk speelgoed en super schattige knuffels.

623. Heb je weleens eigen ansichtkaarten gemaakt?
Oh, ja hoor! Volgens mij heb ik een keer zelf kerstkaarten gemaakt.

624. Hoe zou je familie jou omschrijven?
Klein~

625. Waar zoek je je kleding op uit?
Simpel; vind ik het leuk/mooi – dan koop ik het.

626. Welke eigenschap vind je niet mooi aan jezelf?
Dat ik soms een beetje snel op m’n teentjes getrapt ben om kleine dingetjes :’D

627. Welk gerecht zou je elke dag wel willen eten?
Foe yong hai ♥

628. Met welk gevoel loop je door een dierentuin?
Ik vind het altijd super om die mooie dieren te zien en foto’s te maken, maar aan de andere kant is het eigenlijk best wel heel zielig dat ze in van die kleine kooien zitten ;c

Denk jij dat tijd alle wonden heelt?

1 Comments

  • zwartraafje

    September 6, 2016 at 10:33 am

    Lap hé, nu krijg ik zin in Foe Yong Hai. Ik denk dat tijd de pijn draaglijker maakt maar dat je sommige wonden levenslang met je meedraagt.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post