Hotelovernachting in eigen land

Dat ik vaak thuis ben, is geen geheim. Ik werk nu eenmaal van huis uit en ik vind het heerlijk! Maar af en toe is ook fijn om even van huis weg te zijn. Dit kan bijvoorbeeld door een hotelovernachting in eigen land te boeken. Laatst toen ik op vakantie was geweest, besefte ik ook wel hoe fijn het eigenlijk is om even weg te zijn van huis. Vooral als je veel hebt meegemaakt in een vrij korte periode. Als je op vakantie gaat kun je alles even van je afschudden en heerlijk ontspannen.

Roadtrip door Duitsland

In september besloten mijn vriend en ik om lekker op vakantie te gaan. We waren al langer dan twee jaar niet meer op vakantie geweest. We merkten dat we het echt nodig hadden. We besloten we om een kleine roadtrip te maken door Duitsland. Nadat we onze hond Jaina af hadden gezet bij mijn ouders, reden we de eerste dag aan één stuk door naar Zwitserland. Daar hadden we onze eerste hotelovernachting. Ik vond het heerlijk om gewoon te gaan en staan waar wij op dat moment wilden zijn. Als je met de auto op vakantie gaat, voel je die tijdsdruk van bijvoorbeeld het vliegtuig totaal niet. Een uurtje later weg? Geen probleem! Iets langer op een bepaalde plek blijven? Niemand die je tegen houdt.

We hebben het onwijs naar ons zin gehad. Maar de laatste dag had ik echt wel weer zin om terug naar huis te gaan. Ik miste onze hond Jaina. De volgende keer gaan we naar een plek toe waar zij ook mee naartoe kan. Ik kijk er nu al naar uit!

Nachtje weg in eigen land

Je hoeft niet altijd ver te reizen om te kunnen genieten van de natuur. In het verleden gingen wij ook vaak naar een bepaalde stad in Nederland om te genieten van een hotelovernachting. Denk bijvoorbeeld eens aan een weekendje weg Limburg. Limburg is zeker één van mijn favoriete provincies om op vakantie te gaan. Wij zijn er al vaker heen geweest voor een overnachting. Er is veel te doen, de mensen zijn vriendelijk en de natuur is prachtig! Denk er maar eens over na om in Toverland overnachten in het Maashof hotel!

Hotelovernachting in Hotel Maashof

Er zijn genoeg activiteiten die je kunt ondernemen bij Hotel Maashof. Je kunt bijvoorbeeld een e-chopper huren om nog meer van de omgeving te verkennen. Altijd als ik een e-chopper zie rijden, zeg ik tegen mijn vriend dat ik daar ook graag een keer op wil rijden. Haren in de wind, met m’n gezicht in het zonnetje – het lijkt me héérlijk! Daarnaast kun je nog meer sportieve activiteiten ondernemen zoals boogschieten, vissen en een speurtocht volgen.

Als je niet zo van een actieve vakanties bent, kun je er ook culinair eten of genieten van een heerlijk wellness-arrangement. Hotel Maashof beschikt over verschillende arrangementen zodat er altijd wel eentje is die bij jou past. En wat ook extra leuk is – er zijn zelfs kamers beschikbaar waar je hond ook mee naartoe mag. Dat vind ik echt heel tof!

Waat was jouw laatste vakantiebestemming?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post