landelijke keuken wit

Is het dit jaar tijd voor een nieuwe keuken?

Al ruim drie jaar wonen mijn vriend en ik in onze koopwoning. We wonen er nog steeds erg naar ons zin! We hebben de woning echter niet uitgekozen omdat er zo’n mooie keuken in zat. Integendeel zelfs – we willen deze ruimte heel graag gaan opknappen! Is het dit jaar tijd voor een nieuwe keuken?

Nieuwe keuken in mijn ouderlijk huis

Mijn ouders zijn nog steeds flink aan het verbouwen, maar het huis is nu bijna helemaal klaar! Ze hebben er even op moeten wachten want er stonden nog andere klusjes op de planning die voorrang hadden. Maar de laatste maanden zijn zij bezig geweest met het zetten van een nieuwe keuken. Ik had al wel ongeveer een idee hoe de ruimte er uiteindelijk uit zou komen te zien. Mijn moeder had namelijk eindeloos veel inspiratieborden op Pinterest aangemaakt. Ik kom wekelijks bij mijn ouders en het was toch iedere week weer een verassing om te zien wat ze de afgelopen week weer gedaan hadden.

Het duurde even, maar hun keuken is nu helemaal af. Nu begint het bij mijzelf ook wel te kriebelen om te keuken in mijn eigen huis aan te gaan pakken. Het eindresultaat is namelijk echt bizar mooi geworden!

Inspiratie opdoen voor een nieuwe keuken

Natuurlijk kun je op Pinterest een hoop inspiratie opdoen voor het vinden van jouw droomkeuken. Persoonlijk heb ik bij mijn ouders thuis ook een hoop inspiratie opgedaan. Maar hoe leuk is het om daadwerkelijk bij een keukenzaak te gaan kijken of een inspiratieboek aan te vragen? Zo’n inspiratieboek vraag je gratis aan bij bijvoorbeeld Goergen Keukens. Ik raad je aan om daar eens een kijkje te gaan nemen. Vooral als je op zoek bent naar een design keuken.

Goergen keukens heeft verschillende merken in haar assortiment, maar veruit het breedste assortiment hebben zij van het merk SieMatic. Een SieMatic keuken varieert van modern en greeploos tot een prachtige, landelijke keuken. De laatste optie is wel echt helemaal mijn ding!

Baby op komst!

Zoals je misschien al wel op mijn Instagram gezien had, verwachten wij een kleine in de zomer van 2023! Ik ben ontzettend blij dat er een baby op komst is. Daarvoor moeten we de plannen voor het opknappen van de rest van het huis wel even aan de kant schuiven. De babykamer gaat natuurlijk voor! Mijn kantoor wordt omgetoverd tot een vrolijke babykamer. Ik vertrek met al mijn materialen voor het maken van kaarsen naar zolder toe. Op zolder moeten tegen die tijd ook รฉcht dakramen geplaatst worden want ik heb voldoende frisse lucht nodig door het gebruik van alle geurolie.

Binnenkort wil ik jullie uitgebreid meenemen op de reis naar ons kleine wonder. Maar dat is een verhaal voor een andere keer!

Wat zou jij willen veranderen aan jouw keuken?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post