friends dvd box

Is Friends: The Reunion in Nederland te kijken?

Friends is een sitcom serie die ik vroeger altijd vaak keek. Altijd als er een aflevering op TV te zien was, zat ik weer aan de buis gekluisterd. Ook vonden mijn ouders het een erg leuke serie. Ze hebben toentertijd zelfs de complete dvd box van de serie gekocht. Maar is Friends: The Reunion wel in Nederland te kijken? Dat zou wel heel tof zijn!

Friends: The Reunion

Friends: The Reunion is overigens geen échte serie, maar eerder een special. Jennifer Aniston (Rachel), Matthew Perry (Chandler), Courtney Cox (Monica), David Schwimmer (Ross), Matt LeBlanc (Joey) en Lisa Kudrow (Phoebe) kijken terug op de afleveringen die toentertijd gemaakt zijn. Natuurlijk met de nodige humor én op de iconische bank uit de serie! De cast zal verschijnen als hunzelf en niet als hun Friends personages.

HBO Max

Op 27 mei zal Friends: The Reunion worden uitgezonden op de streamingdienst HBO Max in de Verenigde Staten. HBO Max vertelde in een interview ook heel duidelijk dat de reünie géén nieuwe afleveringen worden:. In de eerste instantie dacht ik namelijk wel dat er nieuwe afleveringen zouden komen. Maar dit is wat HBO hierover verteld: “In order to avoid any misunderstanding about what this special is, we want to make it very clear that this is not a new, original episode of the series.”

Hoe kijk je Friends: The Reunion in Nederland?

Aangezien Friends: The Reunion speciaal gemaakt is voor HBO Max, kunnen wij deze helaas niet gaan bekijken in Nederland. Wij Nederlanders hebben namelijk geen HBO Max tot onze beschikking. Maar! Tegenwoordig kun je gebruik maken van een VPN account. Zo kun je je locatie op de Verenigde Staten zetten. Natuurlijk moet je van te voren wel een abonnement afsluiten en dat gaat helaas niet zo gemakkelijk. Hiervoor heb je namelijk een Amerikaanse creditcard nodig.

Persoonlijk wacht ik liever totdat de speciale Friends reünie aflevering in Nederland te bekijken is. Ik ben niet de grootste fan van de serie, maar het lijkt me wel leuk om te kijken hoe de cast nu op de serie terugkijkt. Misschien valt de reünie wel te bekijken op Netflix. Maar ik verwacht dat de special binnen de kortste keren ook te zien is op Ziggo, aangezien Game of Thrones daar ook op te zien is. Game of Thrones wordt namelijk ook officieel uitgezonden op HBO.

Update – Friends: The Reunion op SBS6

Vandaag op 24 mei 2021, is bekend gemaakt dat Friends: The Reunion exclusief te zien zal zijn op SBS6! De aflevering is te bekijken op 28 mei om 20:30. Zet het alvast in je agenda! Of deze special later terug te kijken is, is nog niet bekend.

Ga jij Friends: The Reunion kijken als de special in Nederland te zien is?

Dit vind je misschien ook leuk

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post