Creëer je eigen wanddecoratie!

Het interieur van iedereen is uniek. De één voelt zich meer thuis in een moderne woning en de ander meer in een klassiek verblijf. Maar waar we het allemaal wel over eens zijn, is dat niks zo saai is als een kale muur. Gelukkig hebben we daar wanddecoratie voor. En tegenwoordig heb je zelfs ook de mogelijkheid om zelf wanddecoratie te creëren!

Het nieuwe hip – MuchoPix!

Ben jij die standaard formaat posters ook zo beu die aan jouw muur hangen? Ontdek dan nu iets nieuws – MuchoPix! Met MuchoPix creëer jij zelf jouw eigen wanddecoratie voor aan de muur. Maak bijvoorbeeld een collage van jouw leven in de vorm van een tijdlijn of hang portretten van jouw favoriete filmpersonages aan de muur – alles is mogelijk!

MuchoPix heb je in verschillende vormen en maten. Het leuke van deze verschillende vormen is dat je het in de toekomst altijd gemakkelijk uit kunt breiden. Daarnaast zit je ook niet vast aan een standaard formaat. Ook heb je geen gedoe met het boren van gaten in je muur. Ze zijn namelijk licht van gewicht en daardoor eenvoudig op te hangen met plakstrips.

Hexagon, squares of toch circles?

Mijn persoonlijke favoriet – de hexagon! Met hexagon aan de muur kun je de meest uiteenlopende vormen creëren. Je kunt bijvoorbeeld voor een thema kiezen of lekker gek doen en gewoon alles door elkaar gooien. Het leuke van de hexagon is dat je er telkens weer eentje bij kunt plakken, zonder dat het er gek uit gaat zien.

Met squares kun je van jouw Instagram feed werkelijkheid maken! Of misschien volg je wel verschillende accounts waar je geen genoeg van kunt krijgen. Met een snelle blik op muur heb je alle favoriete foto’s bij elkaar. Zo hoef je nooit meer eindeloos door al die Instagram feeds te scrollen!

Naast de hexagons zijn ook de circles eenvoudig uit te breiden. Bij de circles lijkt het me juist erg leuk als je grote en kleine circles met elkaar combineert. Zo kun je bijvoorbeeld je meest belangrijke herinneringen in het groot afdrukken met een kleine quote van die dag erbij.

Old fashioned fotoboeken

Ben jij toch meer van het motto ‘Oud is Goud’? Dan is een fotoboek waarschijnlijk meer jouw ding. Urenlang tijd door brengen op zolder om herinneren op te halen uit een oud fotoboek is toch ook gewoon heerlijk. Maar niks is vervelender dan die oude foto’s die op een gegeven moment toch loslaten.

En wie maakt er tegenwoordig nog analoge foto’s? Juist. Digitale fotografie is leuk, maar op een gegeven moment heb je duizenden foto’s op je mobiel staan die je waarschijnlijk nooit meer terug gaat kijken. Maar je kunt tegenwoordig handig je eigen fotoboek online samenstellen. Pluk simpelweg je favoriete foto’s van je mobiel en in een handomdraai heb je je favoriete foto’s voor altijd vastgelegd in een mooi fotoboek!

Wat voor wanddecoratie heb jij thuis aan de muur hangen?

You may also like

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post