baby echo foto en aanwezig zijn op het booktok evenement in donner rotterdam

Terugblikken op 2022: een ware rollercoaster

Wat ik het meest bizar vind, is dat we alweer over de helft zitten van januari. Het jaar 2022 was een ware rollercoaster ride voor mij. Op persoonlijk gebied ging het niet zo goed, maar met mijn bedrijf, Beyond Stories, daarentegen weer wel. Laten we vandaag maar eens terugblikken op 2022!

Als standhouder op evenementen staan met Beyond Stories

Meerdere hoogtepunten van 2022, was dat ik uitgenodigd werd voor verschillende evenementen. Mensen vroegen aan mij of ik het leuk zou vinden om aanwezig te zijn als standhouder met mijn producten. En of ik het leuk vond – ik vond het geweldig! Het allereerste event van het jaar was de Harry Potter Experience in Nijmegen. Een ware vuurproef – mijn eerste evenement en ik werd meteen in het diepe gegooid! Ik wist niet wat me overkwam maar gelukkig was ik samen met mijn vriend en hij zag meteen aan me dat het allemaal een beetje teveel werd. Hij pakte daardoor de draad goed op en ik voelde me ook steeds meer op mijn gemak.

De evenementen die daarop volgden waren het Booktok Event in boekhandel Donner in Rotterdam. Wat onwijs veel lieve mensen heb ik daar mogen ontmoeten! Iedereen was zo razend enthousiast over alle producten en dat vond ik zo leuk! Aan het eind van oktober stond ik op de A Broomstick Moment & Friends Market (nu beter bekend als de Witch Orleans Market). Helaas waren de mensen die hier op af kwamen niet helemaal mijn doelgroep, maar ik heb het onwijs naar mijn zin gehad met de leuke standhouders die naast ons stonden. En last but definitely not least, was ik aanwezig op het Booktok Fest in bibliotheek de Lochal in TIlburg!

Afscheid genomen van mijn Fiat 500

Aan het begin van het jaar heb ik afscheid genomen van mijn Fiatje! Ik heb er gelukkig geen spijt van gehad want samen met mijn vriend heb ik een nieuwe auto gekocht. We kochten een Nissan Qashqai en hij rijd echt héérlijk. Maar af en toe begint het wel weer te kriebelen om ooit weer een Fiat 500 in mijn bezit te hebben. Maar het was beter zo. We hebben beide onze auto’s ingeruild voor één auto omdat we er amper in reden. We hebben met de nieuwe auto zelfs als een roadtrip gemaakt door Duitsland en Zwitserland!

Roadtrip gemaakt door Zwitserland en Duitsland

Het roadtrippen door Duitsland en Zwitserland was echt geweldig! Onze hond Jaina hadden we bij mijn ouders afgezet en ik zat te huilen als een klein kind. Vijf dagen zonder mijn hondje, hoe ging ik dit ooit overleven? Na een tijdje ging het gelukkig al wat beter met me en waren we al een flink stuk op weg naar Zwitserland. Het plan was om de eerste dag in één stuk door te rijden naar Zwitserland. Het was een lange zit, maar het was echt goed te doen. Daar hadden we één overnachting. In de avond hadden we nog een rondje gelopen door het dorp en de volgende dag vertrokken we richting de Rheinfall watervallen, wat echt prachtig was om te zien!

Die middag vertrokken we weer met de auto richting Duitsland. We hadden daar een hotel geboekt in de buurt van Europapark, waar we woensdag naartoe gingen. Na Europapark vertrokken we naar Mummelsee en wat was het daar machtig mooi! Aan het einde van de middag stapten we weer de auto in en was het een hele zit richting Düsseldorf. We waren allebei kapot en het hotel wat we geboekt hadden was smerig. Na een paar uurtjes door het centrum van Düsseldorf te hebben gewandeld, was het tijd om terug naar huis te gaan. Ik kon niet wachten op Jaina weer te zien!

Mijn droom werkelijkheid zien worden in 2022

Het ging heel moeizaam en het was een lang proces waar maar geen einde aan leek te komen. Maar eind juli had ik eindelijk die positieve zwangerschapstest in mijn handen. Mijn vriend en ik leefden op een roze wolk, een hele week lang, totdat.. ik een miskraam kreeg. We waren eindelijk aan de top en toen stortte die rollercoaster in één klap weer helemaal naar beneden. Ik wilde mijn bed niet meer uit. Wilde niet meer naar buiten. Moest dag in, dag uit huilen. Het was een erg donkere periode in mijn leven. Ik heb mensen buitengesloten. Ik ben er niet geweest voor mensen die me nodig hadden. En ik leefde heel erg in mijn eigen wereldje op dat moment..

In oktober had ik opnieuw een positieve zwangerschapstest in mijn handen. Heel eerlijk – ik kon op dat moment (nog) niet heel blij zijn. Ik was als de dood dat het weer mis zou gaan. Ik leefde volledig in onzekerheid, niet wetende wat iedere dag zou gaan brengen. Maar op dit moment zit onze kleine baby boy alweer 16 weken in mijn buik! Ik vind het nog steeds een beetje onwerkelijk en ik denk dat ik pas écht kan gaan genieten als ik kleine schopjes ga voelen. Dat het realisatiemomentje écht wordt. Maar tot die tijd, mag hij nog wel even lekker rondspartelen daarbinnen zonder dat hij me bont en blauw schopt, want hij was erg bewegelijk, haha ♥

Hoe was het jaar 2022 voor jou?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post