Shoplog! (mrt ’14)

Het is alweer bijna april dus het is tijd voor mijn maart Shoplog!

IMG_3242_2

Allereerst kreeg ik Zac & Mia opgestuurd van BlossomBooks om te recenseren. Dat heb ik dan ook gedaan! Het is een super goed boek en je kunt mijn recensie hier vinden!

IMG_3243_2

Ik kocht X-Men Origins bij de Free Record Shop. De Free Record Shop hier gaat weg (als het goed is, want dat roepen ze nu al een paar maanden maar hij zit er nog steeds) en ik zag deze blu-ray staan voor een mooi prijsje! Ik heb hem nog niet gekeken maar ik ben erg benieuwd 😀

IMG_3245_2

Poeder en een kwast. Ik gebruikte echt nooit poeder en ik had er dus ook geen kwast voor, haha! Ik merk nu wel een verschil wat wel fijn is!

IMG_3246_2

Lakjes bij de Etos voor de helft van de prijs, oké, meenemen die handel! Zwart komt altijd goed van pas maar die andere kleur is eigenlijk helemaal niet zo mooi, haha. Achjaaa~

IMG_3247_2

Bloedmooi en Nachtleven zag ik bij het Kruidvat liggen in Breda voor maar 2 euro per stuk! Die moest ik hebben 😀 Nu mis ik alleen deel 1 nog.

IMG_3250_2

Aan het begin van de maand zagen jullie deze al voorbij komen; de Collector’s Edition van Tales of Symphonia Chronicles!

IMG_3254_2

Game voordeel weken bij Bol.com! Ik kocht The Last of Us en je kreeg de Season Pass er gratis bij! Goed spel trouwens! Soms wel moeilijk maar wel leuk 😀 Binnenkort een recensie!

IMG_3255_2

Onsterfelijk kreeg ik toegestuurd door Harlequin als recensie exemplaar! Ik ben er nog steeds in bezig, wat erg slecht is want ik heb tot nu toe nog maar 1 boek gelezen in maart ._. Ik denk dat ik weer een beetje in een leesdipje zit ofzo~

IMG_3256_2

En als laatste deze cupcake bak! Er zat nog een mix in om koekjes te maken en een vormpje en deze cupcake diende dan als mixing bowl. Maar ik vond het veel leuker om hem te gebruiken als plantenbakje! Er moet alleen nog een plantje in, hehe ^^”

Zo dat was het weer! Hebben jullie nog iets leuks gekocht in maart?

11 Comments

 • Daan Koek

  March 28, 2014 at 2:31 pm

  Leuke shoplog!
  Al moet ik eerlijk toegeven, ik ben nou niet echt van de make-up. (Goh, da’s verrassend.)
  Maar Onsterfelijk ben ik zooo benieuwd naar! En Bloedmooi en Nachtleven, is dat wat? Ben er op zich wel benieuwd naar maar nog nooit van gehoord.
  En THE LAST OF USS!!! Geweldig! Ik heb het spel niet, maar het lijkt me zo gaaf. Lekker dystopisch, hou ik van.
  Wat jij vast en zeker ook leuk gaat vinden, is Tomb Raider. Kan je bijna overal op spelen en is zo leuk, echt iets voor jou!

  1. Lieke

   March 29, 2014 at 4:50 pm

   Haha, ik snap wel dat je niet echt van de make-up bent 😛 Ik moet Bloedmooi en Nachtleven nog lezen dus ik heb geen idee! Dat zijn trouwens delen 2 en 3, deel 1 heb ik (nog) niet.

   The Last of Us is echt super ja 😀 De Nieuwste Tomb Raider heb ik ook gespeeld en die vond ik ook echt geweldig ^^

 • Insoon

  March 28, 2014 at 3:29 pm

  Wat een leuke spulletjes… vooral dat cupcake-bakje!
  Ik heb de afgelopen maand een trui, vestje en schoenen gekocht en een mooie buffetkast. Maar dat duurt helaas nog effies voordat ‘ie geleverd wordt 😉

  Een fijn weekend!

  1. Lieke

   March 29, 2014 at 4:50 pm

   Een buffetkast, gaaf!

 • LifeOfBun

  March 28, 2014 at 5:30 pm

  The last of us!! I wonder of t zn geld waard is.. ben benieuwd naar de recensie!

  1. Lieke

   March 29, 2014 at 4:51 pm

   Ik heb er erg lang over getwijfeld of ik hem wel of niet zou kopen 😛 Omdat ik hem ook nog wel best prijzig vond. Maar ik vind hem wel erg goed! Ben erg benieuwd hoe het afloopt.

 • Jewel-Nails

  March 28, 2014 at 5:51 pm

  Ah die cupcake bak is leuk zeg! Inderdaad leuk idee om er plantjes in te doen 🙂

 • Melissa

  March 28, 2014 at 8:34 pm

  Leuke aankopen, die cupcake bak is zo cute!
  x

 • Dennis

  March 28, 2014 at 11:51 pm

  Wolverine! Leuke shoplog. The Last of Us moet ik ook nog steeds aanschaffen! Lijkt me echt zo’n gaaf spel.

 • Zwartraafje

  March 29, 2014 at 2:56 pm

  Goh, ik heb boeken besteld bij The Book Depository maar die zijn nog niet aangekomen. Gelukkig heb ik wel enkele leuke recensieboeken ontvangen en ik ben super blij met mijn Harry Potter halsketting en armband.

  1. Lieke

   March 29, 2014 at 4:52 pm

   Mja, de levertijd van The Book Depository is altijd best lang helaas 🙁

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post