Unboxing – Tales of Symphonia Chronicles

Laatst heb ik de Collector’s Edition van Tales of Symphonia Chronicles gekocht bij Foregames en omdat er zoveel leuke dingetjes bij zitten, heb ik er een unboxing post van gemaakt!

Ik heb echt geen idee of jullie deze game kennen maar ik speelde hem vroeger ook altijd al op de GameCube. Tales of Symphonia Chronicles is dus een remake van de GameCube versie en deel 2, Dawn of the New World, is een remake van de WII versie. Tijd om te unboxen!

IMG_3100_2

Dit is hem dan! Het is echt een super mooie doos, haha!

IMG_3101_2

Om de doos zat nog een plastic omhulsel wat je eraf moet schuiven om bij de inhoud te komen.

IMG_3102_2

Dit is de achterkant van de doos, zonder dat plastic omhulsel eromheen.

IMG_3105_2

En wat er in de doos zit is natuurlijk; de game! Of nja, de games, want het zijn eigenlijk twee games. En de gebruikshandleiding zat er apart bij omdat die te dik was om in het doosje te doen.

IMG_3107_2

Dan zitten er twee soundtrack cd’s bij van Tales of Symphonia en Tales of Symphonia: Dawn of the New World! Er staan echt keiveel nummers op, heel leuk!

IMG_3109_2

Een leesboekje! Yes <3 Ik dacht eerst dat dit een manga zou zijn, maar het is gewoon een novel. Ik ben hier erg benieuwd naar! IMG_3110_2

En als laatste; figures!

IMG_3112_2

Zijn ze niet super cute? Ik zal er even een paar mooie foto’s van maken~

IMG_3121_2

Lloyd Irving

IMG_3124_2

Colette Brunel

IMG_3132_2

Emil Castagnier

IMG_3133_2

Marta Lualdi en Tenebrae, de kat

De figures zijn zo mooooi <3 Ik kan er uren naar kijken, haha! Ik heb expres geen poespas op de achtergrond geplaatst, zodat het echt alleen om de figures draait. Ben jij bekend met Tales of Symphonia of een andere game in de ‘Tales of’ serie?

2 Comments

 • Lies

  March 5, 2014 at 5:40 pm

  Ziet er erg goed uit en ook de figures zijn allemaal zo leuk! Ik weet eigenlijk niet of ik bekend met Tales of Symphonia. Het komt mij namelijk heel erg bekend voor als ik terugdenk aan een spel wat ik heel lang geleden had voor de PS1 en dat was toen een volgens mij een Japanse versie. Alleen of dat ook echt een Tales of spel is geweest weet ik niet.

  1. Lieke

   March 5, 2014 at 5:56 pm

   Hmm, het zou best kunnen dat dat ook een Tales of spel geweest is hoor! Ik denk namelijk dat je Tales of Destiny óf Tales of Phantasia bedoeld ^^

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post