Tag: Harry Potter Alfabet!

Vandaag heb ik weer een nieuwe Tag voor jullie namelijk de Harry Potter Alfabet tag!

Ik volg een hoop Booktubers op Youtube en bij het kanaal van BlondeBookBee kwam ik deze leuke Harry Potter alfabet tag tegen! Toen ik wist wat me te doen stond, zette ik het filmpje op pauze en ging de tag eerst zelf invullen. Want, ja, als je al haar antwoorden al hoort, is het moeilijk om zelf nog iets origineels te verzinnen. Ik heb trouwens alleen maar Engelse Harry Potter termen gebruikt.

Maar wat is de bedoeling nou precies? Heel simpel! De bedoeling is dat je voor iedere letter uit het alfabet een persoon of een item dat gerelateerd is aan Harry Potter kiest. En that’s it! Laat ik maar meteen beginnen.

HP3

A zkaban
B ertie Bott’s Every Flavour Beans
C edric Diggory
D udley Dursley
E lder Wand
F orbidden Forest
G ringotts
H orcruxes
I nvisibility Cloak
J umper
K atie Bell
L umos
M onster Book of Monsters

HP1

N orwegian Ridgeback
O livanders
P atronus
Q uidditch
R on Weasley
S lytherin
T riwizard Tournament
U ncle Vernon
V oldermort
W ingardium Leviosa
X enophilius Lovegood
Y ou’re a wizard Harry!
Z onko’s

HP2

Bron foto’s: 1, 2, 3

6 Comments

 • Kirsty

  March 6, 2014 at 11:25 am

  Leuke tag! Heb hem nog niet eerder gezien!

 • Blue Eyed Night Owl

  March 6, 2014 at 3:52 pm

  Leuk:) Ik heb alleen in geen jaren meer een Harry Potter boek gelezen en zou dit echt niet meer kunnen. Kwam sowieso maar tot 4, moet ik toegeven… maar ik hoop dit jaar weer opnieuw te beginnen!

 • Emmy

  March 6, 2014 at 4:28 pm

  Leukkkkk!

 • DQ

  March 6, 2014 at 8:17 pm

  Aah leuk, ik heb hier al meerdere video’s over gezien! X

 • Lies

  March 6, 2014 at 11:52 pm

  Wat een leuke tag! Ik moet eerlijk bekennen dat ik de Harry Potter boeken allemaal heb, maar ze eigenlijk nog nooit gelezen heb haha. Wel heb ik alle films gezien.

 • Nieke

  March 17, 2014 at 2:15 pm

  Leuke tag! 😀 Ik ben net de boeken weer aan het herlezen (zit inmiddels alweer bij boek 5), ben volgens mij net zo’n grote fan als jij bent en ik mis de films en boeken nog steeds ontzettend. Maar gelukkig verlaten we de wereld van Harry Potter nooit helemaal, niet echt. 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post