Tips om geld te besparen!

GeldBesparenBanner

Heb jij geen groot budget om te besteden maar wil je toch zo nu en dan wat nieuws kopen? Bekijk deze tips dan even; misschien heb je er wel wat aan!

Let op je knip

Als je online winkelt, doe je dit natuurlijk het liefste op de voordeligste manier. Om te besparen kijk je als eerste naar de aanbieders die voordelig zijn, voor mode ga je bijvoorbeeld naar YourLookForLess.nl of de H&M. Maar je kunt niet alleen besparen door voordelige winkels te kiezen. Graag deel ik mijn ervaringen met je!

Kortingscodes

Kortingscodes zijn niet meer weg te denken bij het online winkelen. Als Nederland knipte je vroeger de bonnetjes uit, nu ga je opzoek naar codes. Even intypen bij het afrekenen en klaar! Er zijn verschillende sites waar je terecht kunt. Hier vind je niet alleen korting op producten, maar ook op bijvoorbeeld diensten. Denk bijvoorbeeld aan korting op je zorgverzekering (omdat die toch al duur genoeg is).

Sociale acties

Verder hebben winkels de kracht van de groep en sociale media ontdekt. Op sites zoals Groupon kun je leuke aanbiedingen vinden, omdat veel mensen deze tegelijkertijd kopen en aanbieders dus in รฉรฉn keer veel mensen bereiken. Merken gebruiken ook steeds vaker Facebook om speciale acties te delen. Zorg er dus voor dat je jouw lievelingsmerken liked! En wie weet kun je straks die schoenen die je altijd al had willen hebben, voor een paar tientjes minder kopen ๐Ÿ˜‰

e5a84f2031ca5e12673c3c0ad47f2dea

Nieuwsbrieven

Als je je abonneert op nieuwsbrieven van winkels waar je blij van wordt, voor mij is dit bijvoorbeeld de Media Markt, dan krijg je steeds leuke aanbiedingen in je mailbox. Nu kun je natuurlijk niet alle nieuwsbrieven lezen, kies daarom om je aan te melden bij winkels waar je graag koopt.

Vergelijk

Ga je een grotere aankoop doen? Vergeet dan niet om producten te vergelijken. Kijk eens rond op vergelijkingssites en je zult zien dat er veel prijsverschil zit tussen aanbieders van bijvoorbeeld elektronica. Nu is mode vergelijken lastig, omdat winkels verschillende merken verkopen.

Spaarprogrammaโ€™s

De oude vertrouwde klantenkaart is zo gek nog niet. Met deze kaart spaar je bijvoorbeeld voor punten, die je kunt inwisselen voor korting. Bij Intersport krijg je bijvoorbeeld 5% van je aankoopbedrag via een voucher toegestuurd. Dat is natuurlijk mooi meegenomen. Hetzelfde met Game Mania. Heb je 1500 punten gespaard? Dan krijg je een kortingsbon van โ‚ฌ15,-

Help je spaarvarken! Weet jij nog leuke tips om te besparen?

Bron foto:

7 Comments

 • saskia

  March 27, 2014 at 1:45 pm

  goede tips!

 • Zwartraafje

  March 27, 2014 at 3:46 pm

  Zelf vergelijk ik echt iedere keer voor ik iets aanschaf. Soms helpt het ook wel wanneer je iets langer kan/wil wachten. Op boekengebied doe ik soms heel leuke koopjes via de Kringloopwinkel of een rommelmarkt. Vaak zien die boeken er nog zo goed als nieuw uit en het lijkt me zo’n zonde dat ze anders bij het oud papier belanden.

  1. Lieke

   March 28, 2014 at 1:43 pm

   Ik moet ook echt een keer naar de kringloopwinkel om boeken te scoren!

 • Lies

  March 27, 2014 at 7:41 pm

  Handige tips! Zelf probeer ik vooral te besparen door zoveel mogelijk aanbiedingen te kopen. Ik ga er ook elke week even voor zitten met de reclamefolders om te kijken wat er allemaal in de aanbieding is en of daar iets tussen zit met wat ik nodig heb of waarvan ik weet dat het bijna op is en ik het binnenkort sowieso zal moeten kopen. Op die manier hou ik altijd iets geld over wat ik dan opspaar voor iets wat ik graag wil hebben. Daarnaast maak ik ook zeker gebruik van spaarprogramma’s.

  1. Lieke

   March 28, 2014 at 1:44 pm

   Zelf vind ik het echt heel leuk om reclamefoldertjes door te bladeren, haha! Als ik dan iets leuks zie dan ga ik die week nog naar de stad om het te halen ^^ Of om iig te kijken of ze het wel hebben ๐Ÿ˜›

 • Tessa

  March 27, 2014 at 8:21 pm

  Handige tips! Ik haal altijd heel veel bij Action ๐Ÿ™‚

 • Petra

  March 28, 2014 at 8:33 pm

  Ik zelf bedenk eerst of ik iets echt nodig heb…of dat als ik het volgende week weer zie ik het dan nog direct zou willen hebben…tja op je geld letten is niet echt leuk, maar uiteindelijk went het wel…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post