Body Benefits Nail Polish Remover

BodyBenefitsBanner

Altijd als ik bij de Action ben, loop ik even naar het make-up schap want soms liggen er nog wel wat leuke dingetjes tussen. Ook gisteren was ik weer bij de Action en zag ik deze nagellak remover van Body Benefits. Die had ik nog niet eerder gespot! Ik twijfelde geen moment en nam hem mee.

IMG_3289_2

Dit is hem dan! Het is zo’n potje met een sponsje erin, zoiets had ik nog nooit gehad dus ik was erg benieuwd!

IMG_3290_2

Zonder aceton Γ©n het reinigt en verzorgd mijn nagels. Klinkt goed! Tijd om mijn vingers in dit potje te dippen dan maar.

IMG_3293_2

Pfoe! Naarmate er geen aceton in zit, wat stinkt er dan zo? Want het niet echt een aangename geur wat me tegemoet kwam. Maar ik moet zeggen; nadat je je vingers erin gedipt hebt, ruiken je vingers wel heerlijk zoet!

Het gehele potje is gevuld met dit sponsje en er zit een klein gaatje in het midden waar je je vinger in kunt steken. Alhoewel je het gaatje op de foto niet echt goed kunt zien, meh.

IMG_3294_2

Tja, zeg maar niks, mijn nagels zien er niet uit op dit moment, haha! Hoog tijd dus om het eraf te halen!

IMG_3297_2

Arghh! Glitters, Y U no go away? Ik had al zo’n gevoel dat de glitters een probleem gingen vormen voor dit potje. Maar goed, zoals je kunt zien is de roze nagellak wel volledig verdwenen! Ik ben ervan overtuigd dat deze nagellakremover prima zijn werk doet als je geen glitterlakje op je nagels hebt! Alhoewel ik nog steeds op zoek ben naar een manier om glitternagellak makkelijk en snel van mijn nagels af te kunnen halen.

Deze nagellakremover kocht ik dus bij de Action voor maar 1,49!

Heb jij misschien nog tips om glitternagellak gemakkelijk en snel te verwijderen?

7 Comments

 • Jenny

  March 26, 2014 at 5:21 pm

  Ik heb deze ook zien liggen en veel goedkoper dus dan bij bijvoorbeeld hema. Blij te horen dat hij ook goed werkt, glitters blijven een probleem. Enige remedie is gewoon de behandeling herhalen…

 • Mayara

  March 26, 2014 at 5:50 pm

  Jammer dat hij je glitters niet weghaalt maar voor gewonen nagellak lijkt die wel goed voor. Als ik weer langs de Action ga zal ik deze zeker meenemen maar dan wel voor de normale nagellak.

 • saskia

  March 26, 2014 at 7:02 pm

  Glitters gaan er wel af, maar je moet je vingers er even in laten weken! meestal blijven er bij mij dan twee tot drie glitters zitten en die kan ik er dan heel makkelijk afkrabben! ik vind hem prima werken!

 • bianca

  March 27, 2014 at 12:33 am

  ik heb idee ook die van de hema maar die is wel duurder…. maar voor kleine prijs zou deze ook wel meenemen ondanks dat de glitters wat moeizaam gaan

 • Insoon

  March 27, 2014 at 10:54 am

  Inderdaad geen geld zeg. Wel apart dat je je vinger in het potje moet dopen… Tsja, en glitters zijn altijd lastig om te verwijderen hΓ¨. Ik doop meestal een wattenstaafje in de remover en dat gaat altijd wel goed πŸ˜‰

 • Lies

  March 27, 2014 at 12:03 pm

  Ik heb zelf eigenlijk nog nooit dit soort potjes gebruikt, maar deze vind ik wel erg goed klinken voor de prijs die je ervoor betaalt. Wel jammer alleen dat die glitter nagellak niet goed verwijderd, maar daar heb ik met normale remover ook altijd wel moeite mee. Ik laat nu telkens een watje met remover op mijn nagels liggen zodat het er goed intrekt en dan gaat het verwijderen ervan toch wat makkelijker.

 • LifeOfBun

  March 27, 2014 at 9:39 pm

  Die grove glitters toch, soms denk ik dat ze gemerged zijn met mn nagel gewoon. Hoeveel keer gebruik jij zo’n potje aan een stuk?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post