Favorite Songs (mrt ’14)

Afgelopen maand heb ik weer naar een hoop verschillende bands geluisterd waar ik vroeger echt heel vaak naar luisterde! Ik vind ze nog steeds erg leuk en hier zijn mijn favoriete nummers van de maand maart πŸ˜‰

Evanescence – What You Want

Eigenlijk had ik nog helemaal niet vaak naar de nieuwste CD van Evanescence geluisterd. Best jammer want deze CD bevat echt hele goede nummers! Waaronder; What You Want, geweldig <3

Funeral For A Friend – Oblivion

Dit nummer van Funeral For A Friend is me echt altijd bijgebleven. Laatst zat ‘ie telkens in m’n hoofd en toen moest ik hem gewoon weer luisteren! En hij heeft heel vaak op repeat gestaan de afgelopen maand, haha

30 Seconds To Mars – Attack

Attack is gewoon zo’n gaaf nummer! Dat begin en die overgang van couplet naar refrein, wauw! Dit nummer blijft ook echt geweldig!

Panic! At The Disco – But It’s Better If You Do

Panic! At The Disco – I Write Sins Not Tragedies

Twee nummers van Panic! At The Disco! Ik zette de nieuwste CD van Panic! At The Disco eens op, maar ik vond er (om heel eerlijk te zijn) geen bal aan. Dus ging ik maar weer terug naar de oudere nummers! En deze twee blijven toch wel mijn favoriet πŸ™‚

Lostprophets – Last Summer

Ondanks het feit dat Ian Watkins echt zieke dingen heeft gedaan, blijf ik deze band toch goed vinden. Ik luister vaak naar Lostprophets op de fiets ook en dan vooral dit nummer, geen idee waarom, haha πŸ˜›

Wat was jouw favoriete nummer deze maand?

3 Comments

 • Sara

  March 29, 2014 at 4:51 pm

  Toffe muzieksmaak heb je! Ik ben afgelopen jaar naar het concert van 30STM geweest, wat is het toch een gave band. :)))

 • Dennis

  April 10, 2014 at 10:10 am

  Lostprophets kan ik gewoon niet meer luisteren. De stem van een pedo hoef ik niet te horen, lol. Favo song deze maand? Hm, dat zal Path of Doom van Venomous Maximus zijn.

 • Lisa

  May 8, 2014 at 10:53 am

  Dat album Panic! At The Disco! was vet tof toen. Luister er nu niet meer naar, maar af en toe haal ik die oude liedjes erbij. Leuk om terug te horen. πŸ™‚

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post