SHOPLOG! (FEB 2015)

Shoplog31Banner

Al eerder deze maand plaatste ik een Book Haul online van alle boeken die ik bij de Boekenkraam had besteld. Vandaag is het tijd om de resterende dingen te laten zien die ik in februari gekocht heb!

IMG_4861_2

Ik zag All the Bright Places als weekaanbieding staan op Bol.com – en hup! Hij zat alweer in m’n winkelwagentje. Ik heb er erg goede dingen over gelezen dus ik ben erg benieuwd! Super gave cover ook trouwens <3 IMG_4862_2

Ready Player One is nu overal maar 5 euro (in het Nederlands dan) πŸ˜€ Dus ja, voor dat geld kon ik hem niet laten liggen. Ik heb bij vele BookTubers dit boek voorbij zien komen in hun ‘Top zoveel boeken van 2014’ – dus ik heb eigenlijk wel hoge verwachtingen van dit boek.

IMG_4863_2

Wolf Children wilde ik al een hele lange tijd zien, maar het is er nooit echt van gekomen. Maar ik ben blij dat ik hem gekocht heb, want hij is super mooi <3 Je kunt er hier een recensie van lezen.

IMG_4864_2

Frozeeeeen <3 Ik moest hem gewoon kopen, het kon niet anders. *smoesjes, smoesjes* IMG_4865_2

Een super schattige Dancing Groot POP! Figurine πŸ˜€ Ik bestelde heb begin januari op eBay, en ergens midden februari was ‘ie er eindelijk πŸ˜€

IMG_4868_2

Ook bestelde ik nog een Anna POP! Figurine, deze kwam uit Canada i.p.v. uit China, dus deze was er al een stuk sneller. Helaas zit er een klein fabrieksfoutje in (net onder het hoofdje steekt er een stukje uit), dus ik heb 40% van het bedrag terug gehad. Toch wel netjes :3

IMG_4872_2

Bij de Media Markt kocht ik een nieuwe camera lens en ik ben er echt super blij mee! Vooral foto’s die ik binnen maak zijn gewoon zoveel helderder dan met de standaard kit lens. Dit is echt wel een hele goede aankoop geweest!

IMG_4869_2

Na de Media Markt ben ik nog even naar IKEA geweest en kocht ik twee decoratie spulletjes. Allereerst dit glazen bakje om als decoratie ding te gebruiken voor als ik foto’s maak. Ik kan hier bijvoorbeeld snoepjes of koekjes of andere prulletjes in doen, dat maakt het gezellig!

IMG_4870_2

En ik kocht nog dit lantaarntje waar je een theelichtje in kan zetten. Dit vond ik ook wel leuk als achtergrond decoratie voor foto’s.

Hebben jullie nog iets leuks gescoord in februari?

11 Comments

 • Hati

  March 2, 2015 at 9:00 am

  Dat Groot popje! Zo zwaar cute πŸ™‚

 • Esmee

  March 2, 2015 at 9:19 am

  Wauw wat een mooie foto’s!

 • Anneke

  March 2, 2015 at 10:18 am

  Die lens is zo ontzettend fijn. <3 Ik gebruik 'm eigenlijk altijd.

 • diana

  March 2, 2015 at 10:48 am

  Owwwww die popjes zijn zoooo leuk!!!! Ik heb een jack gezien (nightmare before christmas) ik hoop exht dar ik hem krijg voor mijn verjaardag!!!

 • Katja

  March 2, 2015 at 10:55 am

  leuk zo’n shoplog! Nu heb ikzelf zin om even te gaan winkelen. πŸ™‚

 • Loranne

  March 2, 2015 at 11:06 am

  die lens is zooo fijn!

 • Joost (NerdyGeekyFanboy)

  March 2, 2015 at 11:43 am

  Ready Player One is zo gaaf πŸ˜€ En die POP! Figures zijn ook zo cool, zou er wel een paar willen hebben van mijn favoriete series, zou er wel leuk uit zien in mijn boekenkast πŸ™‚

 • Merith

  March 2, 2015 at 12:42 pm

  Wolf children wil ik nog heeeel graag kijken πŸ˜€ Leuke dingen heb je gekocht!

 • Zwartraafje

  March 3, 2015 at 2:09 pm

  Die Groot staat bij mij nog op de Wishlist, ik vind hem ontzettend schattig.

 • sammie

  March 4, 2015 at 3:03 pm

  Ohh leuke shoplog! Die nieuwe lens ziet er goed uit πŸ™‚ Veel plezier met al je aankoopjes!

 • ThatIntrovert

  March 5, 2015 at 7:17 pm

  Wow, Die popjes zijn echt schattig! En Frozen is echt een must have DVD πŸ™‚

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post