Boekenkraam Book Haul (feb 2015)!

ShoplogBoekenkraam30Banner

Maandag had ik een bestelling geplaatst bij de Boekenkraam en woensdag kreeg ik het pakketje al binnen, yay! Vandaag laat ik jullie zien welke boeken ik gekocht heb :3

IMG_4594_2

Hier ging het eigenlijk om; Het Wonderkabinet van Brian Selznick! Ik zag dit boek voorbij komen in Joost zijn Book Haul van het Boekenfestijn en wilde hem ook zooo graag voor datzelfde prijsje! Dus de Boekenkraam was eigenlijk het eerste wat in me op kwam. En ja hoor! Ze hadden hem πŸ˜€ Maar ja, ik had natuurlijk geen zin om verzendkosten te betalen – dus kwamen er nog een aantal boekjes bij ^^”

IMG_4591_2

Lef gooide ik eigenlijk als allerlaatste in mijn mandje. Ik moest nog een boek van 9 a 10 euro hebben. Ik zat heeeel erg te twijfelen tussen dit boek en Ontbreekbaar. Na het lezen van wat recensies, ben ik uiteindelijk toch voor dit boek gegaan. Ik ben benieuwd!

IMG_4595_2

Witte Kat was één van de 3 halen = 2 betalen boeken die ik in mijn mandje mikte. Ik vind de cover echt afschuwelijk, maar dit lijkt me toch wel een apart verhaal. En ik wil Holly Black boeken lezen, want dat heb ik nog steeds niet gedaan T_T

IMG_4597_2

Ik zag Max (en de Wild Things) staan en ook die knikkerde ik in mijn mandje. Een hardcover met een super gave illustratie op de cover en het boek is ook nog eens verfilmd – dat moet wel een goed boek zijn!

IMG_4592_2

En als laatste van de 3 halen = 2 betalen had ik besloten om voor Fight Club te gaan. De film vond ik echt mega goed en voor 3 euro (eigenlijk voor niks nu dus!) kon ik het niet laten. De cover vind ik overigens ook echt super lelijk.

IMG_4598_2

En jaja, dat heb je goed gezien! Niet één, maar twee keer Bloedzusters van Jackson Pierce! En dat betekend maar één ding; tijd voor een nieuwe winactie πŸ˜€ Die komt later op de dag online, dus houdt mijn blog goed in de gaten :3

Hebben jullie wel eens een bestelling gedaan bij de Boekenkraam?

11 Comments

 • sammie

  February 6, 2015 at 10:03 am

  Ohh heerlijk zo’n verse stapel boeken! Veel leesplezier!

 • Nathalie

  February 6, 2015 at 10:55 am

  Leuk om te zien welke boeken je hebt gekocht

 • Lilian

  February 6, 2015 at 11:11 am

  Ik houd van boekenkraam <3

  1. Lieke

   February 6, 2015 at 12:10 pm

   Ik ooook <3

 • Joost (NerdyGeekyFanboy)

  February 6, 2015 at 1:05 pm

  Wat een leuke boeken! Lef en Witte kat vond ik zelf heel leuk, en het Wonderkabinet en Bloedzusters wachten ook op mij om gelezen te worden πŸ™‚

 • diana

  February 6, 2015 at 1:16 pm

  <3 boekenkraam… ik heb daar ook erg veel boeken besteld. Je hebt een zeef leuke stapel boeken geko ht. En en erg benieuwd naar de win actie!!

 • Merith

  February 6, 2015 at 9:29 pm

  Wat een ontzettend mooie foto’s heb je van de boeken gemaakt!

 • Zwartraafje

  February 8, 2015 at 9:39 pm

  Misschien moet ik toch maar eens bij Boekenkraam gaan rondsnuffelen. Alhoewel, als ik mijn eigen TBR eerst wat wil verkleinen is dat waarschijnlijk geen goed idee. De cover van ‘Bloedzusters’ vind ik nog steeds prachtig.

 • Ellis

  February 10, 2015 at 11:40 am

  Dat Max boek is niet het origineel! Het is weer een hervertelling, maar ik kon het wel waarderen xD

 • nicole

  February 14, 2015 at 5:00 pm

  Het Wonderkabinet lijkt me een leuk boek.
  Misschien moet ik toch maar eens bij Boekenkraam gaan rond kijken.
  Veel leesplezier.

 • Katja

  February 16, 2015 at 9:52 pm

  Leuke boeken! Ik ben zelf erg benieuwd naar Witte kat van Holly Black.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post