FAVORITE SONGS! (Februari 2015)

MuziekFavorietenFEB2015

Afgelopen maand heb ik tijdens een autorit, een nieuwe band ontdekt. Het nummer zat echt constant in m’n hoofd. Benieuwd welk nummer dat was? Kijk dan snel verder want hij natuurlijk terug in deze Favorite Songs post πŸ˜€

Walk The Moon – Shut Up and Dance

En het nummer waar ik het net over had, was Shut Up and Dance van Walk the Moon! Ik hoorde het op de radio voorbijkomen en ik vond het zo’n leuk liedje, dat ik een stukje van de tekst onthouden had en later op Google gezocht had. En ik luister er nog iedere dag naar, want het is een super leuk nummer πŸ˜€

Walk The Moon – Work This Body

Meerdere nummers van deze band vind ik trouwens leuk. Zo vind ik Work This Body ook erg verslavend :3

Kaiser Chiefs – I Predict a Riot

Ik had het laatst met Dennis over bands die eigenlijk maar één echte goede hit gescoord hadden. Hij zei toen die band van dat nummer ‘Ruby’. Maar ik dacht; Hee Kaiser Chiefs, die hebben wel redelijk wat leuke nummers xD Dus ik ging ze opzoeken, en toen ik dit nummer zag, kon ik hem bijna niet meer uitzetten.

Taylor Swift – Into the Woods

Ook luister ik nog steeds heel vaak naar het nieuwe album, 1989, van Taylor Swift. Into the Woods vind ik dan ook één van de betere nummers van het album :3

Frozen – Love is an Open Door

Ook zit ik constant met de liedjes van Frozen in m’n hoofd, vooral met Love is an Open Door tegenwoordig.

Waar heb jij veel naar geluisterd in februari?

4 Comments

 • Anneke

  February 28, 2015 at 10:05 am

  Naast die van Frozen zijn het allemaal onbekende nummers voor mij. Ik luister ook echt zo weinig muziek.

 • Lilian

  February 28, 2015 at 11:56 am

  Taylor Swift <3 Shut up and dance vind ik ook een leuk liedje!

 • Celeste

  February 28, 2015 at 3:31 pm

  Dacht eerst dat ik de band niet kende, maar toen ik Shut up and dance luisterde herkende ik het liedje wel, is inderdaad een erg leuk liedje!

 • Jacoline

  March 1, 2015 at 9:04 am

  Dat nummer van Kaiser Chiefs is leuk πŸ™‚ En ik luister echt bizar veel IAMX op het moment en Imagine Dragons.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post