Update Challenges 2015 #1!

UpdateChallengesBanner

Zoals jullie misschien wel weten, heb ik aparte pagina voor mijn Challenges van 2015. Vandaag wil ik eens kijken hoever ik nou met al deze Challenges ben! En zo te zien, sta ik er niet echt goed voor ^^” …

BooksBanner

Allereerst zegt mijn lieve GoodReads Challenge updater dat ik maar liefst 3 boeken achter op schema ligt – super, dankjewel GoodReads, dit motiveert me echt heel erg! Not. Ik heb op het moment van schrijven, nog maar 5 boeken gelezen in 2015 – oeps. Ik moet er echt even voor gaan zitten en wat boeken uit gaan lezen!

ReadingChallengeBanner

Het liefst zou ik natuurlijk zien dat aan het einde van het jaar, alle papiertjes uit mijn Reading Challenge Jar zijn. Nu moet ik wel toegeven dat ik er belachelijk veel in heb gedaan (en sommige papiertjes gelden voor meerdere boeken). Maar we zijn al in maart en ik heb nog steeds maar één Reading Challenge ge-complete – één! Wauw, dat is wel heel slecht, haha xD Maar recensie exemplaren gaan natuurlijk voor en soms heb ik gewoon zin om een bepaald boek op te pakken, en die te gaan lezen.

GamesBanner

De Game Challenge is wel echt het toppunt – ik heb nog geen één game uitgespeeld tot nu toe. Ik weet wel hoe dat komt, ik speel namelijk erg vaak Final Fantasy XIV, dat is een mmo en daar komt geen einde aan. Daardoor heb ik geen tijd meer om andere games te spelen – single player games bedoel ik. Maar we zullen zien – voor FFXIV moet je namelijk maandelijks betalen en ik ben van plan om het voor nu even niet meer te verlengen.

FilmsBanner

Is het waar…!? Loop ik met de Movie Challenge wel voor!? Jaaaa! Ik heb dit jaar al al 13 films gekeken van de 50. Dus dat betekend dat ik zo’n 5 films voorloop op schema, yes!

Benieuwd naar welke films ik gekeken heb? Of welke boeken ik gelezen heb? Kijk dan even hier!

1 Comments

  • lifetimes

    March 3, 2015 at 11:32 am

    Haha, wat een grappige challenge! Ben benieuwd of je alles gaat redden in 2015. Succes xx

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous Post Next Post